Van egy két gixer cuccom még egy '89-es 1100-ról:
Komplett eleje, villahidak, anti-dive-os 41-es villák, kerék gumival,sárvédő, hátsókerék féktárcsával első féknyergek, féknyergekben szinte vadiúj betétek. A féktárcsák az első keréken is rajta vannak, de használhatatlanok.
Te Mester, nem tudo véletlenül a Mikuni BST36SS illetve BSR36SS karbikba (Bandit 1200 MK1 , MK2) ugyanolyan fő és alapjárati fúvókáék kellenek? Mármint méretre tudom, hogy nem, típusra
Szégyelld magad , te ezt tudtad és hagytad " az öreg had szerelje le vagy 15 * a porlasztott" ! Most már tudom miért kell neked duplás gyertya . Nincs az a benzin mennyiség amitől zavarba jönne
az öreg gigxi .
Indy fúvókákat , tűt te hol veszed ?
Hali ! 1.1 gyerekeknek a véleményem ! a gigxiből ki dobtam a yoshi tengelyt meg a gyuj -t vezérlőt , Lehet én vagyok a béna !
Hogy ne járjon más is így ........ 13000 ig ment szabályozásig ,
tényleg jóó volt ,pörgöt mint állat és 150 fúvókával bivaly volt ,de egyszerűen alapjáratot nem tudtam produkálni 30-45-ig próbáltam az alapjárati fúvókákat és a S- tű és 135-155-ig a főfúvókák szinte összes variálását 7000-től, busa érzéseim voltak .
De, a gyertya tiszta korom, vagy dupla elektrodás jr 8 c vagy dr 7 es de még azt sem égette rendesen , 6 literel 40 km , 3000 alatt / kuka,
Nem pályázom ! így vissza mindent gyárira így aaaaa JÓÓÓÓÓÓÓÓ
Szia! Sajnálattal jelentem, a 750-esembe 111 szemes vezérműlánc van, úgy, hogy bármilyen jó bolt is lett volna, sajna ki kell hagynom. Hát,,, ez van...
Hali.A haver rendelt tőlük,de neki kellet kifúrni a lyukakat.Igaz küldtek mellé egy 5*5 -ös darabot amin gyakorolhatott.Kis barkácshajlam kell ,nehogy elbaszd mert tényleg vékony! Ma megjárattam a vasat egy kicsit.
A karbi hányas? 40?
Már, csak olaj és indítás 4-5 hónap leállás után :)
Hívj!
20/355-95-85
http://www.kepesmotor.hu/motor...
ha esetleg valakit érdekelne.
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Komplett eleje, villahidak, anti-dive-os 41-es villák, kerék gumival,sárvédő, hátsókerék féktárcsával első féknyergek, féknyergekben szinte vadiúj betétek. A féktárcsák az első keréken is rajta vannak, de használhatatlanok.
Az egész csak egyben 15e ft
30 324 2727
Nem sok az ? ,
A fogaskerekek érdekelnének, mikori évjáratba valók?
Még mindig van pár eladó cuccom!
- 40-es karbiba Új tűk 4db
- yoshimura gyújtásrotor
- 92' -es hátsó lámpa
- 92' -es farokidom
- gyári kormánycsillapító
- váltó fogaskerekek
Amúgy ha kell, akkor rendelek gyárit.
Bár még nem kellett. :)
az öreg gigxi .
Indy fúvókákat , tűt te hol veszed ?
Már vártam mikor veszed ki őket XD
Hogy ne járjon más is így ........ 13000 ig ment szabályozásig ,
tényleg jóó volt ,pörgöt mint állat és 150 fúvókával bivaly volt ,de egyszerűen alapjáratot nem tudtam produkálni 30-45-ig próbáltam az alapjárati fúvókákat és a S- tű és 135-155-ig a főfúvókák szinte összes variálását 7000-től, busa érzéseim voltak .
De, a gyertya tiszta korom, vagy dupla elektrodás jr 8 c vagy dr 7 es de még azt sem égette rendesen , 6 literel 40 km , 3000 alatt / kuka,
Nem pályázom ! így vissza mindent gyárira így aaaaa JÓÓÓÓÓÓÓÓ
Be halt a topik?