Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!
valakinek nincs elvétve jóárasítva egy kormánygátlója?
Laci ! szerintem is ez a legokosabb megoldás , taschner@citromail.hu
egy telefon számot küldjél , fel hívlak , neked alkalmas időben ,
el megyek érte ! köszi Taschner zsolt
Szia Bence!

Azt szeretném kérdezni, hogy Pesten jártok-e valamikor? Akkor kézbe adnám és még postaköltség sem kellene! Így is megoldhatnánk!

ÜDV! GIXERLACI
Szia Gixerlaci

Taschner Bence vagyok Zsoltinak a fia
Mondta apa hogy van egy csomagtartód GSX 550- hez.
Most úgy is szépítem a motorom és szívesen el fogadom.
Ha neked úgy jó hogy adsz egy bankszámla számot és én el utalom neked a posta költséget és feladod postán meg köszönném ÜDV Tasi 20 és kösz szépen,, Tavasszal személyesen is meg köszönném egy motoros találkozón
Gsxr 1100 alkatrészek eladók.
Komplett blokk, 40-es karbik, Bandit karbi, Brembo radiális fék Brembo nyergekkel gyári átalakítóval, Akrapovic rendszer Bódis GSXR limitált dobbal, futóművek, kerekek tárcsák, elektronika, gyári leömlő, kuplung fék munkahengerek, lábtartók, íves hibátlan olajhűtő, önindítók, generátorok, egyedi farokidomok, deknik. Tel.: 303604406
Szia Laci ! a gyerek meg kapta tőlem 4 éve a kis olajost .
sakto tavaszra szervez egy 1.1 tömeg gurulós , zabálos , veterán talcsit én és Bence bizt ott leszünk , Indy is ígérte magát, .
Laci ! meg köszönjük szépen ,biztos hasznát veszi a gyerek .
Most ki találta tesz rá alsó idomot ,,,..... hhmm ,,, mi is voltunk gyerekek ! Itt a hideg , lehet szépíteni a ménest .
Mondjuk a tied Így is szép nagyon . köszi hali
Szia (Taschner) Zsolti!

Jól látom, a Fiad GSX 550 - el nyomja?! Van régről egy csomagtartóm hozzá! Most találtam meg a telken a lim-lomok közben! Csak a króm korrodált meg kicsit! Amúgy rendben van! Nincs szükségetek rá? Csak úgy ajándékba! Én úgysem tudom használni!

ÜDV! GIXERLACI
Ott a pont
A többiek nevében is KÖVETELJÜK a szexi képeket
Ha szóba kerül az 1100, hidd el senki sem a W-re gondol

Én benne vagyok ;) Bár a változatosság kedvéért megint szétszedtem a gépet. Van egy újabb projekt rajta
Majd, ha asszony lekopog tűsarokba és combfixbe még fotózom is. :)
Gyorsulásinak mondták.Hasonló motorok,hajrá!Etz az etz-vel.Lökettérfogat szerint.Csepel,szabadkikőtő út.
És ez milyen verseny volt?
Ezt az egyet találtam.
Majd igyekszem úgy ki írni hogy mindenkinek legyen ideje felkészülni rá.
Legalább 2 hónappal előtte..úgy hátha többen verődünk össze
Formára ugyanaz csak kisebb,mindegy majd valami közdarabot kitalálok vagy a tankon variálok valamit.Hosszú a tél lesz rá idő.
Én nem vagyok (itt) öreg motoros,de egy rövidebb túrára szivesen beneveznék, némi eszmecserével megfűszerezve.De lassan mert kimélem a motoromat..
sorry ! , ezt nagyon be néztem
Hát ez kurvára nem jó hozzá.......
Nem vagyok egy milliomos , de szerintem előbb egy kis túrát kéne össze hozni ... aztán jöhet 1-2 napos is ,,.. olasz -osztrák hegyek
nagyon benne lenék
Én szívesen megszervezem de ki kéne találni hogy 1 vagy 2 napos...
És hogy mi az a Km amit bevállal mindenki? Belföld-Külföld?
Tudok szállást is intézni..
sakto szervezd meg , de komoly ! most okt 20 -án le tetem a mocit ,,, sérv mütét után az asszony le tiltott // márc 20 inditás //
át ülök a swift-be
Hali!
Tényleg össze kéne hozni egy GSX-R 1100 találkozót a tavasszal
Na jól van jöhetnek az olajkályhák is
(ha már a víz teafőzőbe való )
Várom nagyon! Régi felvételeim nekem is vannak 96-97 ből.Szigetszentmiklósi gyorsulásiról. Meg 97-es szegedi,meg esztergomi. Csak az a problem hogy VHS..de rég volt már
Teszek fel róla bizonyitékot(feltéve ha sikerül,nem igazán értek a számitógéphez(sem). A fiammal konzultálok ez ügyben,de ez csak holnap lessz!