Laci ! szerintem is ez a legokosabb megoldás , taschner@citromail.hu
egy telefon számot küldjél , fel hívlak , neked alkalmas időben ,
el megyek érte ! köszi Taschner zsolt
Taschner Bence vagyok Zsoltinak a fia
Mondta apa hogy van egy csomagtartód GSX 550- hez.
Most úgy is szépítem a motorom és szívesen el fogadom.
Ha neked úgy jó hogy adsz egy bankszámla számot és én el utalom neked a posta költséget és feladod postán meg köszönném ÜDV Tasi 20 és kösz szépen,, Tavasszal személyesen is meg köszönném egy motoros találkozón
Szia Laci ! a gyerek meg kapta tőlem 4 éve a kis olajost .
sakto tavaszra szervez egy 1.1 tömeg gurulós , zabálos , veterán talcsit én és Bence bizt ott leszünk , Indy is ígérte magát, .
Laci ! meg köszönjük szépen ,biztos hasznát veszi a gyerek .
Most ki találta tesz rá alsó idomot ,,,..... hhmm ,,, mi is voltunk gyerekek ! Itt a hideg , lehet szépíteni a ménest .
Mondjuk a tied Így is szép nagyon . köszi hali
Jól látom, a Fiad GSX 550 - el nyomja?! Van régről egy csomagtartóm hozzá! Most találtam meg a telken a lim-lomok közben! Csak a króm korrodált meg kicsit! Amúgy rendben van! Nincs szükségetek rá? Csak úgy ajándékba! Én úgysem tudom használni!
Ha szóba kerül az 1100, hidd el senki sem a W-re gondol
Én benne vagyok ;) Bár a változatosság kedvéért megint szétszedtem a gépet. Van egy újabb projekt rajta
Majd, ha asszony lekopog tűsarokba és combfixbe még fotózom is. :)
Nem vagyok egy milliomos , de szerintem előbb egy kis túrát kéne össze hozni ... aztán jöhet 1-2 napos is ,,.. olasz -osztrák hegyek
nagyon benne lenék
Én szívesen megszervezem de ki kéne találni hogy 1 vagy 2 napos...
És hogy mi az a Km amit bevállal mindenki? Belföld-Külföld?
Tudok szállást is intézni..
Várom nagyon! Régi felvételeim nekem is vannak 96-97 ből.Szigetszentmiklósi gyorsulásiról. Meg 97-es szegedi,meg esztergomi. Csak az a problem hogy VHS..de rég volt már
valakinek nincs elvétve jóárasítva egy kormánygátlója?