Eladnék egy komplett GSXR1100 futóművet. Még a hagyományos villás, elöl villahidak, villák, sárvédő, kerék(rajta egy heidenau rain ), féktácsák, 4 dugós féknyergek, hátul lengővilla, kerék, féktárcsa, himbarendszer, rugóstag. Egyben 40e. Elérhetőségem az adatlapon.
NE bomolj Sakto ! Jók voltak azok ...,,,,,, csak hát ....................... már nem bírják a sebességet
A sok vízkő lerakodott mindenhova .. oszt hiába húzza,.........
egyszerűen nem megy !
Hello!
Van pár alkatrészem nekem is ami megmaradt:
- gyári csomagolásos jobb oldali felső idom
- yoshimura rotor
- hátsó lámpa
- farokidom
- kormánytelo
- váltó
- új lábtartó
- 40-es karbiba új súbertű
Ha érdekel valakit csörögjön: 20/355-95-85
Én tudok neked karcmentes dobokat adni,csak sakto barátom ne vegye észre. Különben pont ilyen színű rigám volt mint a tied.Tőlem örökölte meg sakto. Volt hogy 7-en ültünk rajta.
Sziasztok!
Naked motorban gondolkodom, előtte pár évig Boldor Hondám volt. Tetszik a Hornet 600/900 család, de nem akarom elkapkodni a vásárlást. Tasi sajnos el kell szomorítsalak, de kompletten szeretném eladni a kipu rendszert. Remélem valakinek megtetszik. Tényleg nagyon jó állapotban van, esésmentes, nem zörög a belseje.
Elment a Gixerem, de maradt pár apróság a garázsban. A képen látható nagyjából mi van, úgy mint: komplett gyári kipuf rendszer összes csavarjával, új tömítő gyűrűkkel nagyon szép állapotban. Hátsó fékbetét bontatlan csomagban, indexkapcsoló, mindenféle, csavarok idomhoz, egyebekhez. Benzincsap, indexek, akkutartó, nagyjából ennyi. 70/245-6753 vagy email az adatlapomon.
El bastam !,, el ütöttem , // 1981 a 71 // De tényleg így volt .
El mentem ÚJ cputnyc biciklit venni ,, oszt ÚJ Riga lett belőle , ANYÁM .,
kitért a hitéből , de nekem meg érte !
Első telók ? Fordított vagy ez még a régi ? árban?
előre is köszi