halli /csak kérdés / Aug 13-14,. szom- vas. jönne a pici fiam is ., a tali jó Visegrádon ,. mindenkinek ! ? .. eszmecserés, gurulásos.,,kávézos ,. motorozás / talán az idő vissza tér normálisra /
A hetem elég sűrű, hétvégén valószínűleg családi progim is lesz és ahogy nézem a hétvégi időre sem jósolnak túl jót. Azért ne adjuk fel, csak összejön valahogy a tali.
Hello!
Hát nálam nem túl biztató a helyzet. Nemrég esett, még vizes tőle az út. Az időkép szerint elég vacakul néz ki a környék. Nem tudom 9-ig mennyit javul a helyzet, legkésőbb akkor indulnom kellene. Most éppen nem esik, de felhős rendesen. Nem túl nagy élvezet esőruhában fülledve szenvedni...
Hogy értsd:külön nem eladó a 40-es sor.Ráadásul RS volt,ami utcára nem előnyös.Helyette vettem 36-ost,mert 1év után felvilágositottak hogy az hogy mekkora a karbi évjáratfüggő,és hogy melyik piacra készült.Végülis mindegyikkel használható!
Próbáltam,de csak árukapcsolással ment volna!Csak az egyik motorral együtt.Viszont 36-ost vettem a hozzávaló felömlőbeömlőátömlő izékkel és ficerékkel együtt.Úgyhogy törheti a fejét a szerelő:most miért nincs kész.
Valami új időpont?
Akkor lefújva a mai tali.
Ha gondoljátok írjon ki valaki egy másik napot
Rakjuk át másik időpontra.
Hát nálam nem túl biztató a helyzet. Nemrég esett, még vizes tőle az út. Az időkép szerint elég vacakul néz ki a környék. Nem tudom 9-ig mennyit javul a helyzet, legkésőbb akkor indulnom kellene. Most éppen nem esik, de felhős rendesen. Nem túl nagy élvezet esőruhában fülledve szenvedni...
Menjünk? ne menjünk?
Hát remélem hogy nem fog esni az a qrva eső
Elég bizonytalan időt jósolnak, zápor előfordulhat könnyen.
Reggel meglátjuk hogy mi legyen?
Beszéltünk róla telefonon csak a feledés homályába merült.