Ja,oké!Valamiért azt értelmeztem hogy 12db csavar kell... Biztos a gyógyszer amit vadászpilóták is szedhetnek... Szóval jó ez a kerék,ez a festés előtti állapot.Fehér lesz,mint a hátsó!
Olyan kérdésem lenne hogy generátorhoz való gumi rezgéscsillapító csatoló meghajtást honnan lehet beszerezni viszonylag hamar (talán 22740-46E02)? RF600-asom van, későbbi generátor fajta, de úgy tudom ugyanaz mint a 1100-asé , csak az talán elterjedtebb típus. Fekete címkés generátor (31400-17E02) rövid tengellyel. Elvileg nincs széthullva, de sose néztem milyen állapotban van. Talán sikerült kimenni vele külföldre, és örülnék ha nem állnék tétlenül felette ha meghal :D vagy legalább tarcsiban legyen a dobozban.
Zár szett csere...(vagy csak a tanksapka csere, ekkor két kulcsod lesz, ha a ülészár még eredeti...)
Amúgy nem csak a felső fényes takaró van elfordulva a zárhengerhez képest?
meg volt ............és hibára is leltem 30 fokban... városba szarakodik a váltom .. nem vészes .. de nem is vajkrém . Ma le is dobtam az esteres olajat a picsába ............. egy uj olajat probálok majd beszámolok
Mi itt a gond? A narancsos festés? gond van a zárszerkezettel, vagy a "kisajtóval"? Vagy kinyalódtak a fedél csavarjai, és nem tudod kivenni rendberakni?
Kis horzsolás a mindkét oldalon...de impozáns az adat mi szerint 500€-ot költöttek a karbi rendberakásra.