Ebben az évben a GSX-R elérte a 25 éves kort. Van olyan aki szívesen részt venne egy GSX-R partyn 2010 júliusában a Balaton déli partján? Ha elég ember összejön akkor megszerveznénk.
Akkor ez sem kell...
Most adtam el a Titán házas Arrow lengéscsillapítót, mert nem tudtam állítani ha kellett könnyen, mert nem fértem hozzá. Az is a gyári helyére ment...
Eladó Gsxr 1000 K1-K6-ig
Leo Vince Factory full titan slip-on dob 65e Ft
Nyitóelektronika 10e Ft /Nikko Racing/
Power Commander K3-K4 1000 50e Ft
Öhlins Kormánygátló 50e Ft /Ez jó az összes gsxr-hez+R1-hez/
Komplett eredeti Suzuki Gsxr 1000 K4 idomszett Tankkal mindennel+kuplung+flk karok 100e Ft/kicsit karcosak,de full gyári fény/
Az a (baj),hogy igy vettem.Rajta volt a yoshi.Nincs meg a gyári,sajna.Amúgy úgycsináltam volna.Gyorsan vegyek 1et?Majd föl kell velük vennem a kapcsolatot,mi a pálya.Én vagyok a 3-adik gazdija.2000 km-el vettem.2007-ben.Az elsönek sok volt.....A másodiknak is,mert a jobb oldala kapott.De helyre lett hozva,én már ugy vettem.
helyedbe rátenném a gyári kipuffot és úgy tolnám be. Annyival nem kapsz többet érte mint amennyiért külön el tudnád adni. A szalon szereti a gyári állapotot látni a motoron..Max amikor betolod hogy ha lenne mellé joshi is akkor mennyit érne..
Ha eladod már ne vegyél rá semmit, felesleges. Vagy max kérj valahonnan egy olyan gumit amin nincs kint a szál.. Sajna készülj fel a pénzbukásra, mivel a motorod tax áron veszik be, ami tudjuk sose rózsás..Nem tudom mennyi km van a tiedbe, de az évek száma meg a km számít..
De a gixxerfiling-röl nem akarok lemondani.Meg a kedvenc mocim a Suzuki.Hogy miért?Fillérekböl tuningolható,a legolcsóbb hozzá minden,s jó.Ennyi.Gabesz,a hátsó gumimon kilátszik a drótszál.Szerinted cseréljem,vagy igy adjam be a vasat?
Most adtam el a Titán házas Arrow lengéscsillapítót, mert nem tudtam állítani ha kellett könnyen, mert nem fértem hozzá. Az is a gyári helyére ment...
www.gsx-r25th.com
Leo Vince Factory full titan slip-on dob 65e Ft
Nyitóelektronika 10e Ft /Nikko Racing/
Power Commander K3-K4 1000 50e Ft
Öhlins Kormánygátló 50e Ft /Ez jó az összes gsxr-hez+R1-hez/
Komplett eredeti Suzuki Gsxr 1000 K4 idomszett Tankkal mindennel+kuplung+flk karok 100e Ft/kicsit karcosak,de full gyári fény/