Tököm tudja akkor, én azzal csinálom.
Szilikontol nemmlesz jobb kontakt. Az nem arra valo. De most úgy csináltok mint ha nem lenne a világon speciálisan erre a célra kifejlesztve ilyen sprayk. Hát van sok, ezt tudom nektek ajánlani ha gumi fóbiában szenvedtek.
A szilikon nyilván nem eszi, kérdés azzal van-e rendes kontakt. Na meg azzal az is az a baj, hogy kipárolog és fél év múlva mikor szedném szét megint nem csúszik, tehát igazából semmi értelme odafújni.
Nem eszi a gumit, van kontakt és nem szárad ki. Van ilyen egyáltalán?
Sziasztok!
Gsx-r 1000 k6,nál ma tapasztaltam,hogy 6.ban alacsony fordulatról 3000-4000-től gázt adva akkorát ránt a motor,mint állat,kuplungkaron is érezni.
Volt valakinek hasonló tapasztalata???
Vagy valami ötlet?
Köszi.
Az ásványi olaj megeszi a nem arra való műanyagokat, a szilikon nem, a wd40 ásványi, a motul, valvoline és még pár hasonló holmi szilikonos amennyire tudom és azok nem eszik meg, a láncspray-k is szilikonosak.
Keresek K5-K6 vagy fiatalabb ezredest, külföldi papirokkal, vagy okmányok nélkül. Akár sérült, hiányos is érdekelhet. Z750 08 cserével. (magyar papiros)
Szilikontol nemmlesz jobb kontakt. Az nem arra valo. De most úgy csináltok mint ha nem lenne a világon speciálisan erre a célra kifejlesztve ilyen sprayk. Hát van sok, ezt tudom nektek ajánlani ha gumi fóbiában szenvedtek.
Motip és nem drága.