Sziasztok! Gsx-r k5-re van esetleg valakinek jobbos oldalidoma? Kek-feher kellene. Plusz meg keresek fekmunkahengert, jobbos legbeomlo takaro muanyagot, meg a vaz es oldalidom kozti takaro muanyagot.
Okés, csak én mindig tőlük rendeltem a gyári szűrő + gyári alátét kombót és eddig mindig azt a lapos - tetején légréses alátétet küldték, aztán most meg ezt.... Nem tudtam hova tenni hirtelen.....
Használatban nemtalalsz csak turagumit bocira,supermotora,új slicket nemakarok sportra nem telik.mítossze gorcsoltem mire találtam egy qualifier rr t fémhulladék állapotban.
KB ezért.
Igen, ez a gyári(sztem legalább 25db-ot már beszereltem). Ha megfelelő nyomatékkal(23Nm) húzod meg, akkor összelapul a helyére.
A régi alátét is ilyen volt, csak összelapult. Persze azt le kell vadászni a csavarról, ami kicsit cumi.
Valahol az osztrák határ felé. Ha nem én árulok ár alatt az mind átverés amióta nincsenek hiteles motorok.
Nagyon gondolkodom, hogy megtartsam az mv-t, de jobban tetszenek a teli idomos motorok. Nincs kedvem rágányolni a ducati idomot, pedig lenne minden hozzá.
Főleg ha nem egy ocsmány és nehéz vfr alkatrészt építesz be, hanem mondjuk egy mv-t vagy ducatit. Lemaradtam egy olcsó k7 1000-ről bár szerintem átverés volt, cigány motyogott a telefonba, meg tud másikat csak adjak előleget...
Tudod, hogy nem fogok újat mondani, de 3fele képpen lehet
1, áttaknyolod a gyárit
2, legyartatsz egy egyedit/rendelsz Amerikából hosszú széleset és méretrevagod
3, keresel egy másik motorból lengővillat kerékkel
Pl.
Rossz pénz nem vész el ;)
Hacsak nem attól ijedtél meg, hogy újra irni látsz :D
Beritkult rendesen...néha benézek, de mindig csak a kopaszfaszuak elmés szócsatái, fogyasztás, szarragas.
Épülő motorok 0, jo videók 0, fényképek 0, értelmes és az oldal tematikájába vágó beszélgetések 0 ...
Akkor meg minek ? Motorkazunk, ha ugy van.
Tatasan, turasan
Egy kérdés a zsenikhez.....
Megrendeltem a gyári olaj szűrőt + gyári alátétet a leengedő csavar alá...
Ti láttatok már ilyen alátét?? EZ JÓÓÓ LESZ??
Felhívtam full-gast azt mondták ez a jó...
Cikkszám alapján megnéztem ez a régi alátét át van húzva minden oldalon és új cikkszámon megy egy másik fajta....
KB ezért.
A régi alátét is ilyen volt, csak összelapult. Persze azt le kell vadászni a csavarról, ami kicsit cumi.
Nagyon gondolkodom, hogy megtartsam az mv-t, de jobban tetszenek a teli idomos motorok. Nincs kedvem rágányolni a ducati idomot, pedig lenne minden hozzá.
https://m.youtube.com/watch?v=...
1, áttaknyolod a gyárit
2, legyartatsz egy egyedit/rendelsz Amerikából hosszú széleset és méretrevagod
3, keresel egy másik motorból lengővillat kerékkel
Pl.
A Capaeba irtam, szoval passz.
Infót koszi
Hacsak nem attól ijedtél meg, hogy újra irni látsz :D
Beritkult rendesen...néha benézek, de mindig csak a kopaszfaszuak elmés szócsatái, fogyasztás, szarragas.
Épülő motorok 0, jo videók 0, fényképek 0, értelmes és az oldal tematikájába vágó beszélgetések 0 ...
Akkor meg minek ? Motorkazunk, ha ugy van.
Tatasan, turasan
Megrendeltem a gyári olaj szűrőt + gyári alátétet a leengedő csavar alá...
Ti láttatok már ilyen alátét?? EZ JÓÓÓ LESZ??
Felhívtam full-gast azt mondták ez a jó...
Cikkszám alapján megnéztem ez a régi alátét át van húzva minden oldalon és új cikkszámon megy egy másik fajta....