Az holtbiztos, mert szerintem semmivel sem gyengébb a motorod mint az enyém. Sokkal jobb állapotban van + PC. Én az áttétellel csak kompenzálok. Próbálok.
Mit szeretnél bővebben? Olvass vissza! 2011ben ellopták a paripát. Megrendeltem előtte egy Bazzazt , amit eme eset miatt nem tudtam beépíttetni velük. Kifizettem. De arra gondolván , h ott hamarabb el fog kelni, otthagytam náluk jóhiszeműleg megbízva bennük. Pénz is náluk maradt. Kb évente egyszer kétszer benézek hozzájuk személyesen, a válasz mindíg az hogy még itt van a polcon. Most pár napja bementem meglátott, kikapta a pénzt zsebből, odaadta, majd addíg csürte- csavarta míg csak levett a széke melletti kupac tetejéről egy dobozzal. lóvét visszaadtam és folytatódik a játék tovább. Folytatódna... De ez a legutóbbi alkalom ahogy lezajlott, az több mint büdös.
Pont ellenkezőleg kéne. Adjál inkább a lenti kompressziónak 1 fordulatot befelé! Esetleg olcsó és jó megoldás egy wp mint ami nekem is bevált
Most járt nálam egy TriumpH elej. Iszonyat vastag cső, és szuperül mozog. Az első kereke pedig könnyebb, mint az R1-é.
Nem zavarsz, meg hát az a igazság, hogy mi sem vagyunk Ágó úrral a legjobb viszonyban!
De én úgy is beszélni akartam a Robival más dologról, ezért felhívom de. már, és rákérdezek erre is konkrétan! Úgy hogy engem is hívhatsz ma valamikor Robi után!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Most járt nálam egy TriumpH elej. Iszonyat vastag cső, és szuperül mozog. Az első kereke pedig könnyebb, mint az R1-é.
Én biztos agyfaszt kapnék tőle.
És ha eladtak 20 Bazzazt 2011 óta akkor az összes tulajt felhívod?
De én úgy is beszélni akartam a Robival más dologról, ezért felhívom de. már, és rákérdezek erre is konkrétan! Úgy hogy engem is hívhatsz ma valamikor Robi után!