Na hétvégén sikerült haladni a vassal...
95%-os állapot...
gurultam is egy kört vele, de ennyiből nem tudok véleményt formálni...
a hatos után azért elég furcsa...
saccolni sem tudok mennyi idő alatt tudunk összecsiszolódni...
lehet egy nap... lehet egy szezon...
Eladó egy Yoshimura RS3. Szép állapotban, eredeti felfogató bilincsel 4 csavaros csatlakozással. Igény esetén Összekötő csővel is: Gsxr 1000.
Ha kérdésed van keres fel.
sportdob@gmail.com
Sziasztok
Egy kis help kellene! Vett valaki , vagy tud valaki olyan ismerősét, aki Bazzaz rendszert vett GSX-R 1000 K7-8 hoz 2011 óta az AGO-nál? Infót honorálnám is. Fontos lenne.
Széles utat!
Kezdő csoport, 90 perc. Szerintem a legjobb választás. Pont az az idő ami még meló után megoldható, még így 120 km-ről. Nem szokott nagy tömeg lenni, egyszer azt hittem csak én vagyok a pályán. Aztán kikerültek és megint semmi.
Ilyen gumival ne pályázzon, akinek nincs melegítője, a hideg használat gyilkolja leginkább a gumit amúgy. Vagy fújja keményebbre hidegen (1,4-1,5), akkor előbb is melegszik, és gyaníthatóan ilyen ember tempójánál nem lesz belőle probléma, ha esetleg felmegy a nyomás a gumiban 1,7-1,8 barra, vagy pár kör után lejön és kicsit enged belőle.
ebay, meg satöbbi gondolom. Te egy gondos, tervező ember vagy. Én meg egy link alak.
A tanító mesterem pedig ezt mondta: "180-ig tök mindegy, csak ne legyen kocka a kerék". Ebben is lehet igazságot találni. Utcán sok kisebb hátrány pótolható brute force módszerrel. Pályán ez már nem működik.
Persze. Lehet azért gondolom így, mert nekem mindig van otthon +1 vagy +2 gumi, Én 15 körül veszem darabját. Szerintem az még elfogadható. Amikor az ugyan ennyire kopottat akarták 20-ba adni meg 25-be(mert 60 az új ára mondta az eladó), jól kiröhögtem.
Pirelliből is létezik ez a gyárilag vágott dolog. Asszem a "Supercorsa" jelöli ezt (legalábbis ami nekem volt, arra mind rá volt írva, régebben még Dragon). Nem állítanék a tartóssága mellé bálványokat, de ami a tapadást és a kezelhetőséget illeti, szenzációsnak gondolom, mármint utcán. És miért ne, hisz street legal gumi (tudtommal).
95%-os állapot...
gurultam is egy kört vele, de ennyiből nem tudok véleményt formálni...
a hatos után azért elég furcsa...
saccolni sem tudok mennyi idő alatt tudunk összecsiszolódni...
lehet egy nap... lehet egy szezon...
Ha kérdésed van keres fel.
sportdob@gmail.com
Egy kis help kellene! Vett valaki , vagy tud valaki olyan ismerősét, aki Bazzaz rendszert vett GSX-R 1000 K7-8 hoz 2011 óta az AGO-nál? Infót honorálnám is. Fontos lenne.
Széles utat!
Endurance guminak tűnik.
Ha ilyenről tudsz valamit, szólj már légy szíves.
Annyit mész amennyit tudsz/akarsz.
Ég is a pofám, h tavaly nem jutottam ki.
Kár, h a MERSZ estek megszűntek.
Nekem jó lenne a 2:15-öt is elérni...
Na igen, ezért ritkán is megyünk 180-al... Inkább felette.
Mert szeretnéd elhasználni, ha már megvetted mi?
Majd jó pihit!
A tanító mesterem pedig ezt mondta: "180-ig tök mindegy, csak ne legyen kocka a kerék". Ebben is lehet igazságot találni. Utcán sok kisebb hátrány pótolható brute force módszerrel. Pályán ez már nem működik.
Na, mennem kell. Ez jó volt srácok. Üdv.