Hali!
Tegnap melóztam,meg nagyon el voltam havazva,ma meg ringen voltam bocsi!Néztem a hirdetésed,de nekem valami fiatalabb és combosabb gép kellene pélyára!A plexit megrendeltem ahogy beszéltük,de még nem jöt!Szombaton megyek veled szembe a motorosboltba.
Az enyémet kívülről javítottam, és bírja. Sokkal jobb a belső ragasztás.
Ma jöttek motort nézni, nagyon csíra volt a gyerek. Eleve R1-et akart venni (2001-est), mert a 2004-es R1 kényelmes
Üdv!
Én tavaly tavasszal jártam pont ugyanígy, elvittem a gumishoz és belülre ragasztott egy foltot rá és joccakát ezután szövetig motoroztam le a d211-et. Szerintem vidd el egy gumishoz és az megcsinálja neked! De ha ez miatt kiakarod dobni a gumit akkor szóljál előtte mert át is venném akár
Szuksegem lenne Suzuki motorblokk csatlakozokra! STVA csatlakozo, EXUP csatlakozo, valtoerzekelo csatlakozo - ezek mind 3 polusu feher konnektorok, ezekbol kellene legalabb egy paros (vagy amennyit csak ossze lehet verbuvalni). A lenyeg, hogy serulesmentes csatlakozopar legyen es ne keruljon tobbezer forintba (tehat nem kell a komplett bonott kabelkoteg.) Rossz STVA vagy EXUP motor kompletten, vagy barmilyen mas megoldas is erdekel.
Ez mar volt tema. A behatolo targy elmeletileg (csaknem minden esetben) megserti a gumi vaszon szerkezetet es nincs olyan gumijavitasi technika, amivel ezt vissza lehetne csinalni! Ha ez annyira kritikus lenne a gumi szempontjabol, hogy innentol kezdve a gumi nem lenne hasznalhato, akkor nem letezne a gumijavitas intezmenye (meg gumiszervizek). Nem letezne javitott auto/teherauto/motor gumi. De mivel nem igy van (annyira, hogy bizonyos gumijavitasi technikak ugy kezdodnek, hogy az eredetileg pici lyukat nagyobbra furjak), szerintem barmilyen aprobb lyuk betomese kockazatmentesen vallalhato. Ha a futozott gumi egyben marad, akkor a foltozott is. A legjobb modszer, ha belulrol felragasztasz egy tip-topot es joccakat. Otthon meg lehet csinalni. Anyagkoltseg 200Ft, munkaido 30 perc. De lehet ujat is venni, akkor viszont megveszem a rosszat Toled ezresert...
Én is kaptam egy fém pöcköt tegnap hátra,pont a kellős közepébe! Meg lehet biztonságosan javítani valahogy,vagy kuka a gumi? 2500km.-t futott D209 GP Racer! Örülnék ha nem kéne újat vennem!
Fehér gixer!Kapott pályaidomot!
Tegnap melóztam,meg nagyon el voltam havazva,ma meg ringen voltam bocsi!Néztem a hirdetésed,de nekem valami fiatalabb és combosabb gép kellene pélyára!A plexit megrendeltem ahogy beszéltük,de még nem jöt!Szombaton megyek veled szembe a motorosboltba.
Az asszony plexijéről nincs esetleg híred? Ma átment a gép a műszakin, bár a féklámpa kapcsoló vacakolt.
ára:10 ezer ! bolti ára 18 körül van .
Ma jöttek motort nézni, nagyon csíra volt a gyerek. Eleve R1-et akart venni (2001-est), mert a 2004-es R1 kényelmes
Én tavaly tavasszal jártam pont ugyanígy, elvittem a gumishoz és belülre ragasztott egy foltot rá és joccakát ezután szövetig motoroztam le a d211-et. Szerintem vidd el egy gumishoz és az megcsinálja neked! De ha ez miatt kiakarod dobni a gumit akkor szóljál előtte mert át is venném akár
Szuksegem lenne Suzuki motorblokk csatlakozokra! STVA csatlakozo, EXUP csatlakozo, valtoerzekelo csatlakozo - ezek mind 3 polusu feher konnektorok, ezekbol kellene legalabb egy paros (vagy amennyit csak ossze lehet verbuvalni). A lenyeg, hogy serulesmentes csatlakozopar legyen es ne keruljon tobbezer forintba (tehat nem kell a komplett bonott kabelkoteg.) Rossz STVA vagy EXUP motor kompletten, vagy barmilyen mas megoldas is erdekel.
Akinek van, irjon!