Sajnos egy robogó is sok lenne pillanatnyilag neki.
Azért egy fiatalabb motorral könnyebb motorozni. Kocsiba is az tetszik neki amiben erős motor van (166 paci). Azzal mer menni 200-zal, motorral nem.
Írtam már, hogy elvitték a harkály motort? Kellene az asszonynak valami tanuló motor. Az elvárás 2000 utáni, könnyű, max. 600-as nem berúgós.
Ha tudtok valamit -jó áron- írjátok már meg!
SV 650-re gondoltam, de picit magas, illetve nem tetszik neki, mert szerinte úgy néz ki, mint egy MZ
A CBR-rel meg nem tud menni, mert magas neki, és megfájdult a csuklója 2X500 méter után
Altalaban igen. Bridgestonek es Pirellik sorakoznak, de elotte jobb ha oda telefonalsz. Viszont jol meg kell nezni, mert az en elso gumim is erdekes: tegnap vettem eszre, hogy az oldala (ahol a feliratok vannak) ossze vissza van repedezve, mint valami 20 eves orosz gumi. Most nezhetem naponta, hogy szer akar-e nyilni es persze csoszoghatok 160-al... Meg kell tanlulni szepen lerakni az egykerot, mert az bizony oli az elso gumat!
Lassan körvonalazódik a dolog.
Azért egy fiatalabb motorral könnyebb motorozni. Kocsiba is az tetszik neki amiben erős motor van (166 paci). Azzal mer menni 200-zal, motorral nem.
Ha lehet én is beszálok egy taliba.
mitoracer@vipmail.hu
Ha esetleg belefér egy 750-es szívlámpás is az összeröffenésbe szívesen mennénk.
pedro@turek.hu
Azt hittem ez a te buksid...
bocs most csak ez a kép van az asszony buksijával
Ha tudtok valamit -jó áron- írjátok már meg!
SV 650-re gondoltam, de picit magas, illetve nem tetszik neki, mert szerinte úgy néz ki, mint egy MZ
A CBR-rel meg nem tud menni, mert magas neki, és megfájdult a csuklója 2X500 méter után
Ez kéne a motorodra.
http://cgi.ebay.de/Bagster-Suz...
Biztos azért mert kiégettem.
Lehet még az első tulaja volt?
Én meg írtam itt pár régi felhasználónak, hátha megvan még nekik a szívlámpásuk.
Nemigazán válaszoltak...