Most be ne sértődj mert nem tudok olyan futót szerezni amire ráfér két motor!Ha nálatok van valakinek dobd fel a motort és gyere velünk!A kisbusz amivel megyünk nem az enyém és így is kell még egy futó is mert a nagy dög TL fogja a helyet!A délutáni csoportba még tudott regisztrálni a Kawás srác is pénteken!Küldj nekik egy mailt és gyere!
Annyit beszéltünk meg bali, hogy foglalj helyet, és kérdezd meg, hogy lehet-e üdülési csekkel fizetni. Semmi gond, megyünk a haverokkal szlovákiába túrázni egyet, vagy a Mátrában csapatok egyedül. Az év elején sok lóvét elbenzineztem, de ennyi azért van.
Inkább jövő héten Mátra. Ígérte itt az egyik srác, hogy beregisztrál a csütörtöki ringre, intézi a futót, erre tegnap kiderül, hogy semmi. Elment a kedvem az egésztől. Pedig az asszony csak emiatt vett ki nekem szabit.
Viccből írtam a balt,de köszi Most lebuktattál,jó fej vagy,így már aranyáron fogja kínálni
Na szóval mentem,és leelőztem a jobb tükröm. Meg eleve egy trágya. Lehet,ha arra járok bekopogok az emberhez,aztán megkérdem,hogy ezzel miújság? Nem is hajlik,mert csak vissza lett pontozva nyakban.. Lementettem a hirdetés képeit,és ott nem ez van Szóval csókoltatom.
nekem is a gumis féle van, sztem nem csúnya. és faszául használható viszont nekem van egy olyan balos tükröm aminek a felső része tört le komplett. üvegnek semmi baja
Igen. Amúgy vicces,mert nem ezekkel a tükrökkel volt hirdetve.. De most már nem csinálok vele semmit.. Enyémben csak tükör nincs. Lassú volt,ezért leelőztem
Persze az enyémből a balos hiányzik,úgyhogy már felezheted is az összeget,mert nekem csak lom lesz.
Eladó a képen látható Vadonatúj Idomszett karcmentes állapotban!
Gsxr 1000 K7 K8 motorokra! Az idomok és a kiegészítők egyben és külön is eladó! Ha bármi kérdésed van hívj! Biztos megegyezünk!
A linken lehet látni képeket róla! Ha vkit érdekel akkor írjon vagy hívjon!
Én eddig ott kezdtem, hogy közép csillapításról indultam. Azt le se írja, hogy egy kötegelővel nézd meg mennyit mozog az első futóműved terhelve... Szerintem ezzel legtöbben csak elrontják a gépüket. Nekem a zx10 gyári beállítása kemény volt, a Suzukié pont jó, csak azért puhítottam a hátulján, mert kényes a seggem.
Lementem,aztán átböngészem. És köszi a visszapillantós infót is. Milyened lenne és mennyiért?
(Azért írtam a méretet is,mert lett volna valakinek,de az a régebbi Srad-é volt,és annak kisebb a kiosztása,vagy nem tudom milyen masináé lehetett.)
Most innen írok!Kicsit félremagyarázod a dolgot!Azt mondtad csak akkor jössz ha lehet üdülési csekkel fizetni amúgy nem megy a dolog!
Na szóval mentem,és leelőztem a jobb tükröm. Meg eleve egy trágya. Lehet,ha arra járok bekopogok az emberhez,aztán megkérdem,hogy ezzel miújság? Nem is hajlik,mert csak vissza lett pontozva nyakban.. Lementettem a hirdetés képeit,és ott nem ez van Szóval csókoltatom.
Akkor ha sikerül vizszintesen metükrözve felraknod, akkor pont jó lesz...
Persze az enyémből a balos hiányzik,úgyhogy már felezheted is az összeget,mert nekem csak lom lesz.
Eladó a képen látható Vadonatúj Idomszett karcmentes állapotban!
Gsxr 1000 K7 K8 motorokra! Az idomok és a kiegészítők egyben és külön is eladó! Ha bármi kérdésed van hívj! Biztos megegyezünk!
A linken lehet látni képeket róla! Ha vkit érdekel akkor írjon vagy hívjon!
(Azért írtam a méretet is,mert lett volna valakinek,de az a régebbi Srad-é volt,és annak kisebb a kiosztása,vagy nem tudom milyen masináé lehetett.)