En Z 750-el "tanultam" motorozni, immunis vagyok a szar futomure. Jo ez a futomu, ez marad benne. A szimmeringcsere koltsege toredeke a villa csere koltsegenek. Mar vettem R1 fekkart es S33 fekbetetet es van ugye fem fekcsovem. Ennek elegnek kell lennie.
Rakd vissza a H4-et. Eleve sokkal tartósabb, jobb a fénye, mint a H7-nek, és a fókuszpontja sem ugyanott van.
Ha valakinek kell gyári H7 Xenon sikítson. Ódi 2 égő+1 jó trafó. Szokás szerint jelképes összegért eladó. Enyhén kékes fényű.
Ha valaki tényleg el szeretné csúfítani a gixxerét van hozzá egy gyári (Aprilia) dobozom eladó kb. az új ár 10%-áért. Szép állapotú, gyári kulcsok, stb.
jolvan azert koszi hogy erdeklodtel de kivagyok hallod ezekkel a dolgokkal bajlodom.. latom neked rendesen be van oltozve a vasad jol nez ki nagyon.. sajnos en ilyen rokker forma vagyok nemigen fexik a spoiler amugysem. szeretem a normal motorokat naked stilusban egy sportgep karakterrel.. kicsit jobban fuj a szel,de nem kell fosni hogy 3000 al megyek legalabb :-))) neha irigykedem amikor elhuztok mellettem de fo a biztonsag en mar oreg vagyok ehez.. dontogetek de csak addig amig a gravitacio engedi a puhos testem hahaha.... hasznald egesseggel norbikam! remelem jo allapotban kerult hozzad mert hat ezek a futarok basszus... hat napih ulni rajta? hihetetlen.. n a egyenes utat
Szia!
Megkaptam az alkatrészeket tegnap, köszönöm!
Úgy látom a problémáddal kapcsolatban nem nagyon tud senki infot adni.
Valószínű h nem csináltak még ilyet a kollégák.
En minden korulmenyek kozott hasznalom a motort (folduton is megyek vele es ugratni is szoktam), szoval kell a lampa. Nem akarom feleslegesen magamra haragitani a szervet (megjobban), bosegesen megfelel, ha egy megfelelo sportmotor vilagitassal rendelkezik a gep. Arrol nem tehetek, hogy amit a Suzuki fenyszoro cimszoval felrakott a K1-re, azt jobb helyen banyaszlampanak hivjak. Most ugyis ki van szedve a szeme, szoval kicserelem olyanra, amilyet irtal. Remelhetoleg bevalik! (Annal ami most benne van nem lesz kunszt jobbat csinalni.)
Az a helyzet egy (két )ilyen izzó tökéletesen elég (nekem). Nem basztatnak érte, több a dzsúdó és a kontúr messze jobb a "hidegebb" fény miatt. Nappal is feltűnőbb. Egyébként, ha tehetem sosem motorozok sötétben. Az már olyan, mint hidegben. El lehet császkálni, de már nem az igazi.
Különben is rakhatsz akármilyen turbóizzót/xenont azzal semmit nem tudsz kezdeni, hogy minden kigyorsításnál, fékezésnél, döntésnél, úthibánál össze-vissza váltakozik a megvilágított terület hossza, szélessége, erőssége stb. Erre mondjuk jobban rágyúrhatnának a tisztelt motorgyártók
Hát vannak ezek a speckóbb izzók, pl OSRAM-tól is, azokkal valamellyest jobban lehet látni. http://www.osram.hu/osram_hu/C...
De pl a Xenon sem jó ám mindig. Nekem volt bent, és esőben pl kutyafaszát sem ért...
Nekem nem a ciganykodas kell, hanem az, hogy jobban lassak ejjel. Az eloiras mar a gyaritol eltero wattszamu izzot is tiltja (meg le is eg a foncsor a lampatestrol). Az utolag-xenon is tilos tudtommal.
Van valaki, aki ertelmes modon (tehat gyakori meghibasodas, ertelmetlenul nagy koltseg es tilalomszeges nelkul) megoldotta mar a K1-K2 fenyszoro feljavitast? Sedu, Te irtal valamit erre, de mar nem talalom...
Néztem, mindjárt írok vissza. MSN nem játszik, mert dolgozok.
A kéket+pirosat tiltja, a fehéret nem.
Meg aztán ez amúgy is ilyen dizájn dolog. Bár a projektoros lencse nem lehet hülyeség...
Ennyit tudok segíteni.
GSX R 1000 43x55x9,5/10
51153-40F00
ARI.109 DCY
Sztem a 109-es mert ott évjáratnál 2000 után van írva...
http://www.ariete.com/en/files...
http://www.egumotors.hu/44
13-t...
Ha valakinek kell gyári H7 Xenon sikítson. Ódi 2 égő+1 jó trafó. Szokás szerint jelképes összegért eladó. Enyhén kékes fényű.
Ha valaki tényleg el szeretné csúfítani a gixxerét van hozzá egy gyári (Aprilia) dobozom eladó kb. az új ár 10%-áért. Szép állapotú, gyári kulcsok, stb.
Megkaptam az alkatrészeket tegnap, köszönöm!
Úgy látom a problémáddal kapcsolatban nem nagyon tud senki infot adni.
Valószínű h nem csináltak még ilyet a kollégák.
mert lehet azzal nyírtad ki...
ha jól olvastam ez is banner aksi?
Különben is rakhatsz akármilyen turbóizzót/xenont azzal semmit nem tudsz kezdeni, hogy minden kigyorsításnál, fékezésnél, döntésnél, úthibánál össze-vissza váltakozik a megvilágított terület hossza, szélessége, erőssége stb. Erre mondjuk jobban rágyúrhatnának a tisztelt motorgyártók
http://www.osram.hu/osram_hu/C...
De pl a Xenon sem jó ám mindig. Nekem volt bent, és esőben pl kutyafaszát sem ért...
Van valaki, aki ertelmes modon (tehat gyakori meghibasodas, ertelmetlenul nagy koltseg es tilalomszeges nelkul) megoldotta mar a K1-K2 fenyszoro feljavitast? Sedu, Te irtal valamit erre, de mar nem talalom...
A kéket+pirosat tiltja, a fehéret nem.
Meg aztán ez amúgy is ilyen dizájn dolog. Bár a projektoros lencse nem lehet hülyeség...
Ezt tiltja a kozlekedesrendszet, nem? (En is gondolkodom valami fenyszoro-tuningon, mert igen puhanyak ezek a mecsesek elol.)