A variaciok tarhaza kifogyhatatlan:
1. Rosszul emlekszem es nem Puigot vettem a Ninjara.
2. Puigot rendeltem, de atb...tak es kispari szart adtak.
3. A Ninja plexije ennyivel vekonyabb a Gixerenel.
4. ....
Megneztem a Tiedet. Nem rossz. Asszem ennel maradok.
Van két tükröm,de ha jól emlékszem már nem behajtós egyik sem /kikopott,kicsit mozgott,ki lett nyomva ragasztóval/
Nem tudom mit kérhetnék érte,ha érdekel rukkolj elő valami ajánlattal
Ja igen emlitettuk is. Nekem is ilyen van, de azt hittem ezt szimpla bubisnak hivjak. Ez nem jo nekem. Olyat szeretnek, aminek szelesebb a kupolaja. Puig es Zero Gravity-val szemezek. A Puignak jo a formaja, de eleg silany a kivitelezese: vastag az anyaga es hullamos az ive, napfenyben latszik, hogy kisipari szar. Volt olyanom a Ninjahoz. A Zero Gravity-t nem ismerem, de tetszik. Csak lehetne kicsit meredekbb az orrszoge.
Akinek magasitott vagy duplabubis plexije van (K1-K4-ig), dobhatna fel kepeket rola. Nomeg irja oda, hogy milyen tipusu pexi. Oldalrol fotozva erdekel elginkabb. Ezer koszonet!
Tegnapelott ugy ertem haza, hogy mar nem volt fek se elol se hatul. Elol a ferrodo hianyzott, hatul kiforr az olaj. Azonnal elkezdtem nezelodni, kerdezoskodni, de mint mindig, rendszerint mindenki mast mondott. Vegulis a legegyszerubb megoldast valasztottam. Felhivtam a Prop-tech-et, hogy ajanljanak valamit. Ezt ajanlottak - mert nyilvan ezt tudjak beszerezni. Nem torok palcat olyasmi felett, amit meg nem probaltam. Az EBC-t mindenki dicseri, de mivel bemelegitos, nekem nem lesz jo. Nem szeretem, ha tolodik a munkapont. Akkor inkabb ne fogjon annyira.
Ala kell rakni egy fel-menetnyi alatetet a csavarfejnek, hogy meghuzva a tengelyecske masik oldala kopjon tovabb es igy meg lehet duplazni az elettartamot.
-Fejidom
-Első lámpa
-Plexi
-Oldalidomok
-Farokidom
-Üléspúp
-Csavarok
-Tank
borítás színre fújva (a tankot nem tudom adni)
Mind karcmentes, és gyári cucc!
Kompletten 150.000,-
Eladók még:
GSXR 1000 K3 k4 törött cuccai:
-hűtő
-idomok
-légbeömlők
-első-hátsó lámpák
-első felni
-leömlőcsonk
Nem javíthatók, biztosítózni jók!
Kompletten: 20.000,-