Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

írrom én ide is nem tityok 20 9 464 514 majd híjjá akkó
Sziasztok!
Na csak most olvsom,hogy köll!Vidéken voltam nem itt a nagy faluban.
Ezeré' viheted én csak kidobnám,gondoltam valakivel jót teszek!
Szívesen segítek,ha találkozunk kérdezz én meg mondom amit tudok.
Itt az email címem írj erre 1 tel. számot! josh3@freemail.hu
Bakker arról beszélek én is nahát milyen kicsi a világ Anyukámék ott laknak a templom mellett...
Ez más lesz, ide jár:

http://www.ifihazmiskolc.hu/
Jó jó

Csak nem a Bartók művházba jár kicsilányod? Azért kérdezem, mert jár oda egy csoport és Édesanyám ott a recepciós
Akkor ez storno sajnos. 16 órától kezdődik a lányom Ködmön táncegyüttessel való fellépése, amin egy órával hamarabb kell ottlenni... Azt nem tudom máskorra tenni Ha a régi gépemről elő tudom bányászni a képeket, majd megmutatom. 7 évesen úgy ült a GSXF-emen mint ha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga
De, deee bizony 14. vasárnap, asszem du. 3 órakor kezdődik...
Hanyadika is lesz? Ugye nem 14?
Na helyes, jön a bátyám is, na meg jópár motoros nőszemély
megaédibéding vagyol
Igen, próbálom rávenni az oldalbordám, hogy jöjjön ő is
ezt neki

Hát nekem is suzuki az ótóm (IS), de a "vigyázok rájuk" motoros matrinyca ott figyel hátul és én tényleg odafigyelek rájuk

Gondolkodtál a salakmotorversenyen? Jövőhéten mi megyünk
Jó kis nap lehetett. Tegnapelőtt nekem is volt egy ilyesmim. Megyek át Nyékről Hejőpapira Sevenfiftys márkatárshoz beköszönni. Előttem szép nyújtott kanyar nagyörömmel ráfordítom a vasat, majd miután már íven vagyok egyszerr feltűnik szemben az én sávomban egy piros Suziki Wagon benne egy kalapos bácsival... Motor fel, fék, kormány padka felé duda beragaszt, hangosan káromkodva. Épp elmegy mellettem... Belenézek a tükörbe, hát visszament a saját sávjába, még azon túl is padkára, majdnem árok, porzott utánna az út. Mindig is féltem a Suzukisoktól (autó), de mostmár végképp megalapozták ezt
Biztos, mert nem volt annyira fontos, csak mondta, hogy talcsiztok és üziztem, hogy puszilom Ramónát
Hát este le is lazítottam magam pár sörrel na jó egy pálinka is becsúszott a sportbíró társakkal
Megúsztam szerencsére, mondtam is nekik hogy Me of us one, nem figyeltek?
Egyébiránt én is lassabban szoktam közlekedni, de hát ki gondolta volna, hogy egy 3 sávos úton egyszer csak visszafordul előtted valaki...
Hát Mesike olvastam a story-dat, hát azt kell mondjam, hogy yoMcustad!
Én álló kocsisor mellett - független attól hogy melyik irányban áll - már nem merek még 40-50-el sem menni, mert elég egy macska, vagy egy babakocsi elém és már kész a baj.

Vigyázz magadra!
"úgy leizzadtam ijedtségemben, mint kurva a gyóntatón", na, ez egy nagyon szép hasonlat volt
a használt néha már jobb mert az bizonyított.......az ngk is vét hibákat a gyertyákat illetően.........21 van az enyémben és még nem vót cseréve úgyhogy köll ha az ár alkuképes
egész nap a városban egerészek ha adsz elérhetőséget megcsörgetlek egy talákka miatt.................lenne kérdésem az xx miatt is lehet lecserélem a múmiját honda párti vok
Ment a levél! Egyben mentalevél!
Nem.Kereken 6 ezer km van benne,de kivettem majd tettem bele újjat mire monda a szerelőm,hogy csak 12 ezernél kell cserélni ha kell,mert ha nem hagy ki 1 henger sem akkor fölösleges cserélni.Viszont már eladtam a gépet.Most XX van.
fülöp bazmegg gabika nem adott át semmit
mitet üzizté hama hama kíváncsing vaok
úllj gyertyák me ha igen akkó nékem köll
Van NGK gyertyám Gikszfbe Valakit érdekel?4db 1 ezer ft.
Hát ezek ma meg is érdemelték volna erősen

Mi van Veled, üzentem a Fülöp Gabival, átadta?