Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen van most?
abba ami a lakatosnál van?
Sziasztok!Beszámolnák a mocimat valószínű egy GSXF750-be.Ezért kérném a segítségeteket,talán többet tudtok,mint én Nagyobbat ,újabbat ,erősebbet szeretnék a mostaninál.Ez meg szinte a legolcsóbb megoldás.2003as 1, tulaj,gyári ,magyar,40e km. Olyanra lennék kíváncsi,pl, milyen a futómű,fék,váltó,melegszik-e,vagy hajlamos-e rá.Elég-e a tömeghez a 93Le,avagy a nyomaték kárpótól?
Hát kb ennyi Köszi
Hali!
Vettem en is egy gsx750f-et, kisebb turakra szeretnem hasznalni, ezert a csomagszallitas megoldasan agyalok. Gondoltam naivan majd megprobalok levasarolni egy doboztartot (amire 3 doboz mehet) egy hirdetett motorrol, de ez nem igazan jott be, mivel az atnezett 37 hirdetesben egyik motoron sincs ilyen. Kicsit furcsallom a dolgot, hiszen alapvetoen egy turageprol beszelunk, meg ha sport-tura is..
Egy aukcios oldalon talaltam egyet, de a 35k-t enyhen sokallom erte.
Tud valaki esetleg eladot, vagy valami otlet hol probalkozzam?

Mas.
Sportdob.

Elobb-utobb szeretnem lecserelni a gyari dobot, de nem sok kreativitast veltem felfedezni a sportdobgyartoknal. Nagyjabol ugyanolyan megoldasokat veltem felfedezni mint a gyari.
Viszont ami nekem tetszik, az a szep nagy dobok ketoldalt, amolyan x11 stilusban, vagy ket dob egyoldalon.
Erre otlet, hogy merre induljak?

Bocs az ekezethiany miatt.

udv.
SAiNt2102
Mesóka a MÉDIASZTÁR! Először szépségversenyt nyer, aztán felfedezi a média, ...... mi fog még jönni?
Ugye? Mondom én...

Jut eszembe, nem akartok csatlakozni hozzánk augusztus 1-én túrázni?
Kaposmérőre megyünk, bár a gojmotorosok által szervezett túra lesz, de mi páran Lányok lemegyünk, mert az Echo TV stábja forgatni fog velünk
Télleg el van tünve mindenki
Kicsoda van eltünve Hova
Jáj, de el vannak tűnve ezek a fiúk....
http://www.sportmotor.hu/motor...

40 forint edj ijjen vadj még ócsóbb de ja mert igen
Miért nem csináltatsz kb 30 35 egy dob
dobokat már néztem annyit, hogy csak na, raptor, finster, martin, simabéla, de ninc rá pééz moszt legalábbis újra
Segítek én azon, lerajzollak és összetéplek a zarcocskám pedig nem olyan elszállós fajta, kinőttem ém má' abbó
martin.occsó és jó mesimasi nemám eszál a zarcocskád a césgégesverseny miatt meg a naaagy nyereménytű meee ha mégis nagyon összeverem magam még lehet hogy kórrházba is keríttetem magam
gratta én is Rád szavaztam :D 50k-ért már kaphatsz egy nagyon szép és jó hangú finster dobot, márha az is játszik...
Köszi Srácok
Végül a tankolókártyát választottam, amiből 50.000.-Ft cash money lett de talán jobb is, félreteszem kipufogóra
Gratulálok MISS HUNGARY motor királynőnek....
Juhhhéjj!
Grat Mesóka!
Gratulálok , egy kicsit én is benne voltam, ugyanis 2x is szavaztam Rád. Biztos, ami biztos.
Jelentem nyertem
Valakinek nincs kedve lejönni velem Hajdúböszörménybe ma 3 óra körül? Nincs kedvem egyedül menni
ninc mit tuttam én hogy szeretel
Úgy igen
Ájlávjú őrült Ramónám amúgy meg nem vagyok leszbikus, úgyhogy a dugcsizást hanyagoljuk
kösz a voksot
15.62 the vezecc
jaaa és valami szandrára savaztam téghedet is úgy hínnak