Sziasztok!Beszámolnák a mocimat valószínű egy GSXF750-be.Ezért kérném a segítségeteket,talán többet tudtok,mint én Nagyobbat ,újabbat ,erősebbet szeretnék a mostaninál.Ez meg szinte a legolcsóbb megoldás.2003as 1, tulaj,gyári ,magyar,40e km. Olyanra lennék kíváncsi,pl, milyen a futómű,fék,váltó,melegszik-e,vagy hajlamos-e rá.Elég-e a tömeghez a 93Le,avagy a nyomaték kárpótól?
Hát kb ennyi Köszi
Hali!
Vettem en is egy gsx750f-et, kisebb turakra szeretnem hasznalni, ezert a csomagszallitas megoldasan agyalok. Gondoltam naivan majd megprobalok levasarolni egy doboztartot (amire 3 doboz mehet) egy hirdetett motorrol, de ez nem igazan jott be, mivel az atnezett 37 hirdetesben egyik motoron sincs ilyen. Kicsit furcsallom a dolgot, hiszen alapvetoen egy turageprol beszelunk, meg ha sport-tura is..
Egy aukcios oldalon talaltam egyet, de a 35k-t enyhen sokallom erte.
Tud valaki esetleg eladot, vagy valami otlet hol probalkozzam?
Mas.
Sportdob.
Elobb-utobb szeretnem lecserelni a gyari dobot, de nem sok kreativitast veltem felfedezni a sportdobgyartoknal. Nagyjabol ugyanolyan megoldasokat veltem felfedezni mint a gyari.
Viszont ami nekem tetszik, az a szep nagy dobok ketoldalt, amolyan x11 stilusban, vagy ket dob egyoldalon.
Erre otlet, hogy merre induljak?
Jut eszembe, nem akartok csatlakozni hozzánk augusztus 1-én túrázni?
Kaposmérőre megyünk, bár a gojmotorosok által szervezett túra lesz, de mi páran Lányok lemegyünk, mert az Echo TV stábja forgatni fog velünk
martin.occsó és jó mesimasi nemám eszál a zarcocskád a césgégesverseny miatt meg a naaagy nyereménytű meee ha mégis nagyon összeverem magam még lehet hogy kórrházba is keríttetem magam
Hát kb ennyi Köszi
Vettem en is egy gsx750f-et, kisebb turakra szeretnem hasznalni, ezert a csomagszallitas megoldasan agyalok. Gondoltam naivan majd megprobalok levasarolni egy doboztartot (amire 3 doboz mehet) egy hirdetett motorrol, de ez nem igazan jott be, mivel az atnezett 37 hirdetesben egyik motoron sincs ilyen. Kicsit furcsallom a dolgot, hiszen alapvetoen egy turageprol beszelunk, meg ha sport-tura is..
Egy aukcios oldalon talaltam egyet, de a 35k-t enyhen sokallom erte.
Tud valaki esetleg eladot, vagy valami otlet hol probalkozzam?
Mas.
Sportdob.
Elobb-utobb szeretnem lecserelni a gyari dobot, de nem sok kreativitast veltem felfedezni a sportdobgyartoknal. Nagyjabol ugyanolyan megoldasokat veltem felfedezni mint a gyari.
Viszont ami nekem tetszik, az a szep nagy dobok ketoldalt, amolyan x11 stilusban, vagy ket dob egyoldalon.
Erre otlet, hogy merre induljak?
Bocs az ekezethiany miatt.
udv.
SAiNt2102
Jut eszembe, nem akartok csatlakozni hozzánk augusztus 1-én túrázni?
Kaposmérőre megyünk, bár a gojmotorosok által szervezett túra lesz, de mi páran Lányok lemegyünk, mert az Echo TV stábja forgatni fog velünk
40 forint edj ijjen vadj még ócsóbb de ja mert igen
Végül a tankolókártyát választottam, amiből 50.000.-Ft cash money lett de talán jobb is, félreteszem kipufogóra
Grat Mesóka!
Valakinek nincs kedve lejönni velem Hajdúböszörménybe ma 3 óra körül? Nincs kedvem egyedül menni
kösz a voksot