Sziasztok!
Ha valakinek esetleg lenne 2004-es bocihoz néhány hasidom tartó féllencsefejű imbuszcsavarja, az ne tartsa magában, vevő lennék rá. Legalább 3 darab kéne...
Köszi
Bocs késői válaszért,de engem is elkapott a dögvész.A feleségem a motor közelébe sem engedett ezidáig.Tapasztalatom nincs én is decemberben vetten.Bár így felszerelve magasabbnak tűnik. Remélem segítettem a döntésben a képekkel.Én a MOTOR PLEXI boltban vettem 8500 ft+1500 a posta.
Üdv. Attila
Véleményeket kérnék. A tervem az hogy az ősbocimra gsxr idomokat applikálok. A hátulját hagynám ahogy van. Az elejét cserélném csak le.
Az enyémen nagyon szét vannak az első idomok és filléreké szereztem gsx-r idomokat, már csak a lámpája hiányzik. Szerintetek bele vágjak vagy bohócmotor lenne így öszvérként ?
köszönöm, várom a képet.igy a hirdetésből az látszik hogy méretre hasonló mint a gyári de a vége jobban felhajlik, talán igy jobban tereli a levegőt is.neked mi a tapasztalat vele a gyárihoz képest, megérte lecserélni?
Üdv mindenkinek. Sagítségetek szeretném kérni. Motorlánc nittelőt akarok csinálni, de nem tudoma nittelő tüske stb pontos méreteit,ha valaki megtenné és segít megköszönném. http://youtu.be/skX2GhrB2Oc hasonlót szeretnék csinálni vagy jobbat.
Igen ez a mäsik amit tennék bele. Csak érdekel a véleményetek a repsolról is,mert árban jobb mint a motul,ám lehet szarabb minőségben. Motult ismerem repsolt nem. Köszi a vélemenxt
A legjobb bele a Motul 5100 10W40, vagy 10W50. Én az utóbbit raktam bele, finom váltó, selymesen, felesleges mechanikai zajok nélkül járó motort kaptam cserébe érte, és a nem kapott hőgutát a városban sem.
üdv szeretném lecserélni a gyári plexit túrára, de nem nagyon találok megfelelőt.valakinek ötlet, típus, fajta, milyenek vannak. egyet találtam pár ezt nem is túrának hanem sportnak írja. http://www.ebay.com/itm/321273...
Biztos jó olaj, de feleslegesen jó a Bociba.
Félszintetikus 10W40-es olajat szereti, az igényelt API-SF/SG minősítést pedig manapság minden olaj tudja. Mostanság már nem is írják rá, csak az ennél jobb minősítéseket.
Lenne Valakinek eladó középső doboztartó konzolja?
06-20/4-123-061
Misi
Előre is köszönöm.