Hát Mesibaba nem semmi kis túra lehetett, le a kalappal!Vizsga.Én tavaly vittem a jószágot.KPM vizsga volt jóval olcsóbb mint a maszek kb aszem 7000 e ft volt a vizsgadíj!? Úgy ahogy volt betoltam ráült a vizsgabiztos fékpad első,fékpad hátsó világítás ,index oszt jóvan mehet! Egy miatt aggódtam,hogy az első lámpa nekem amcsi mint az egész boci és nincs benn az E betű a lámpába!Na mondom mindegy lesz ami le sz de gond nélkül sikerült!
Robika, Igen jó a szemed!
Az első képen még a szódásüveg aljával sem látom a kikandikáló, kócosan a szélben lobogó hajszálakat....
A második képen már szembetűnő, de a hozzászólás az első kép után készült.
Egyébként a keresztfiam 50 kg és hát középig érő haja van. A mai világban már nem biztos, hogy jó ötlet odafütyülni egy bukó alól kilógó hosszú hajú motorosnak, mert furcsán nézhet.
Az igaz, de ha gondolod a hétvégén kiviszem a Berlin tábláig és lefotózom Mondjuk bevallom én Prágáig bírtam, végig esett az a rohadt eső és nagyon elfáradtam ott átvette egy ismerős, aki autóval jött utánam és hatalmas megváltás volt
Hello Srácok, jelentem sikeresen kihoztam a bocit Berlinbe
Nem volt leányálom, nem mondom, hogy újracsinálnám, azaz DE! Csak nem így egy nap alatt, hanem szépen nyugodtan, hosszú pihenőkkel és eső nélkül!
"-tudom miről beszélsz
- Dehogy tudod"
De... Ismerem az érzést, nekem minden nyáron ez van... Iszonyatosan fáj... Nagyon sajnálom és jobbulást kívánok!
Gabissmo kedvem nem volt géphez ülni, gennyes középfül meg hallójárat gyulladásom van.Bocit is csak a garázsba nézegetem,gurulást meg elfelejthetem egy darabig.Ha meglátok egy motorost,csak csorog a nyálam.Akinek meg sport dobja van a bociján az jöjjön felém,és húzza neki mert süket is lettem.De ha egyszer meggyógyulok,megyek ezerrel Búcó merre van?Munkamániás lett?
Jó reggelt! Akkor felétek nagyon be tartják a szabályokat. Nekem martin van fent, meg xenon, de azt se mondták habakkuk!Simán átment, viszont úgy vizsgáztassátok, hogy ott legyetek.Az én főnököm úgy járt elvitte a motort (Kawasaki Z1000)műszakira,otthagyta, a vizsgabiztos kipróbálta, aztán pofára esett.300ezer kár.Úgyhogy csak óvatosan!
Mindenképpen várnám az eredményt.
Mit, hogy néztek, mennyire volt komoly és persze mennyibe került?
Azért arra rákérdeznél, hogy a dobbal megy-e a dolog, vagy le kell cserélni az eredetire?
Nekem is vinni kell a bocit műszakira Május"15-ig".Én holnap du.(este) ráérdeklődöm a lehetőségekre itt Gyöngyösön és ha gondolod informállak.
A vizsgára Én is vissza teszem a "frankó" gyári dobomat illetve, Én is kölcsön tudom adni,ha gondolod!
Holnap este beírok, ha megvannak az infók!
(Én is tartok a festés miatt.A forgalmiban fekete szerepel.Végül is az az alap, csak egy kis piros"mátrix" ráfolyt )
Vizsga:
nekem is aktuális lesz nemsokára, ezért érdekelne, hogy ki mennyiért tud vizsgáztatni (vagy mennyiért vizsgáztatott a közelmúltban)?
Elég szélsőséges összegeket hallottam mostanában.
Az első képen még a szódásüveg aljával sem látom a kikandikáló, kócosan a szélben lobogó hajszálakat....
A második képen már szembetűnő, de a hozzászólás az első kép után készült.
Egyébként a keresztfiam 50 kg és hát középig érő haja van. A mai világban már nem biztos, hogy jó ötlet odafütyülni egy bukó alól kilógó hosszú hajú motorosnak, mert furcsán nézhet.
Gabissmo! A rossz szememmel is látom,hogy Mesi az. Ott kandikál a bukó alól a hosszú haja!
Nagyon húzod neki....
Sugárzik a képből, hogy élvezed!
Vagy igen?
Nem volt leányálom, nem mondom, hogy újracsinálnám, azaz DE! Csak nem így egy nap alatt, hanem szépen nyugodtan, hosszú pihenőkkel és eső nélkül!
- Dehogy tudod"
De... Ismerem az érzést, nekem minden nyáron ez van... Iszonyatosan fáj... Nagyon sajnálom és jobbulást kívánok!
Lehet, hogy már késő... Valami drasztikusabb kellene...
Mit, hogy néztek, mennyire volt komoly és persze mennyibe került?
Azért arra rákérdeznél, hogy a dobbal megy-e a dolog, vagy le kell cserélni az eredetire?
Nekem is vinni kell a bocit műszakira Május"15-ig".Én holnap du.(este) ráérdeklődöm a lehetőségekre itt Gyöngyösön és ha gondolod informállak.
A vizsgára Én is vissza teszem a "frankó" gyári dobomat illetve, Én is kölcsön tudom adni,ha gondolod!
Holnap este beírok, ha megvannak az infók!
(Én is tartok a festés miatt.A forgalmiban fekete szerepel.Végül is az az alap, csak egy kis piros"mátrix" ráfolyt )
Üdv:Sanyi
nekem is aktuális lesz nemsokára, ezért érdekelne, hogy ki mennyiért tud vizsgáztatni (vagy mennyiért vizsgáztatott a közelmúltban)?
Elég szélsőséges összegeket hallottam mostanában.