Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek szerint nem kell "E" a dobba!? Érdekes...

Szerintem szombatra fogom tenni, de tényleg csak az jöjjön, aki nem bánja, hogy meg fogunk állni 10-12 alkalommal! A célja a bejárásnak, hogy júniusban egy elsőrendű túra legyen, ahol nem kell másra figyelnie a résztvevőnek, mint a táj és a kikapcsolódás.
én mennék, csak ne hétköznapra tervezd...
üdv!

kicsit olvasgattam más fórumot (Gyorshajtás, yard, megoldások)
az e betűs témával kapcsolatban..
vannak közöttük rendőrök, de még ők sem tudják,hogy mi a jogi háttere...

http://www.sportmotor.hu/motor... [21037] április 14. 15:56

Jelzem!
Akkor lekapjuk valahogy...

Szolgálati közlemény:
A képek feltöltve. Eddig 233 kép van a túráról.
Csendben jegyzem meg, hogy még az Egon nem küldte a képeket.

Arra gondoltam, hogy akinek van ideje, az április közepén eljöhetne velem a júniusi túra tervét bejárni. Arra kell készülni, hogy laza gurulás lesz, mert fel szeretném fedezni a terepet. illemhely, parkoló, benzinkút, útviszonyok, ebéd, várlátogatás. Tehát sok-sok megállóval és lassú tempóban mennék végig. Akinek van ingere a bejáráshoz, az jelezze nekem és privátban megbeszéljük.
Hogy a viharba ne? Befogják a satuba a tanknál, meg a farokidomnál fogva! Simán! Ismerem őket!:-D

P.S. Lehet két hétig kell majd az emulziót mosogatnod a bockosról egy 15x15mm-es "E" betűért, de szerintem megéri....!
NAgyon kedves Tőled! Előre is köszönöm! Azt nem tudom, hogy úgy meg lehet oldani, hogy ne kelljen levenni a dobot?
Megbeszélem a cégnél a kollégáimmal, és olyan "E" betűt gravíroznak NC-vel a Yoshimurádba, hogy a rendőr elnézést fog kérni!
Köszönjük szépen! Igazán remek képek! A fekete képeket hiányolom, de hát...
Holnapra összerakom. Sajnos nem kronológiai sorrendben lesznek, de a hangulat és a jó túra érezhető lesz azért.
Köszi mindenkinek!
A következő "árja" találkozót is megszervezzük hamarosan, ígérhetem!
meg amint látom, a panoráma képet sem linkelni:-(((
a közepén van egy hiba és nem tudom kijavítani:-((((((
Andika nem aludt!:-))))))
https://picasaweb.google.com/1...
Nyáron meg én szeretnék rendezni egy talit sátorozás bogrács sűtőgetés beszélgetés hogy megismerjűk egymást.
Az eddigi közös képeket megpróbáltam összegyűjteni, már csak Andira várunk...

Előhúsvéti bociterelgetés - avagy 16 boci bőgése képekben (olyan kipufogókkal, amelyekből hiányzik az "E" betű)
Szia! A túra Hollókőre nem csak bocis. Oda sok jó ember fog jönni, remélem, hogy azért inkább családiasabb lesz, mint egy motoros felvonulás. Szeretnék egy jó ebédet. Autót megpróbálok szerezni, hogy bográcsozzunk, de ha nem jön össze, akkor valami kiülős helyen sokáig elleszünk. A hollókői várban lezsírozok egy idegenvezetést. Ez pár száz forintba fog kerülni, de nem lesz vészes. Pontosabb összegeket majd a "bejárás" után fogok tudni mondani.

Ez lenne a túra (eddig):
Túra Hollókőre
Amúgy készül a mi albumunk is, Andi remélem épp azt csinálja és nem alszik, és meg a panoráma képet próbálom összehozni:-)
Hát már hogyne lehetne?:-)
toldacuccot.hu:-)
Mikor lesz hollókő.......
A hollókői túra az nem csak bocis, vagy igen?
Ha meggyógyult már repeszt is dolgozni.
A te vasad egy hangyafasznyival nagyobb "boci" mint a túrán résztvevőké volt.
Ennyi képet nem lehet mailben küldeni még tömörítve sem.
Lejjebb van link ahonnan le tudod tölteni.
Sziasztok akinek van fényképe a túráról megkérném hogy az mail. címemre(heinc@freemail.hu) küldje el.köszönet.
Hali.Csatlakozom a köszönet nyilvánítók sorába. Akkor elkezdeném a listát Hollókőre:

Cinga

Ui.:Döntsük meg a 16darabos létszámot. Üdv.
Üdv bocisok!

Fájó szívvel nézegetem a képeiteket naon szerettem volna ott lenni
Emlegettek egy Hollókő túrát ha időm engedi szívesen gurulnék veletek

Sanyi 26 apudat már hiányolom bentről jöhetne vissza már dolgozni
Nos, kedves Bocisok, Köszönet a "részvétnyilvánításokért"!
Tegnap este még koncertre mentünk és egy kicsit későn keltem fel . Ezért csak most volt időm belenézni a hozzászólásokba!
Igazából nem is reméltük, hogy ennyien el fognak jönni A Hollókői gurulás legalább ilyen jó lesz.......szerintem! Úgyhogy, gyerünk, emberek, jelentkezzetek!
Még egyszer...köszönet Gabissimónak (küldöm én is a képeket!) és a többi segítőnek a remek szerepléséért!