Hali. A vatera keresőjébe beírod hogy ngk cr9eix és azonnal kidobja a vásárolni kívánt árut. Most iridiumrebels néven árul úgy emlékszem. Tanács Lajos névre és unicredit bankszámlára utaltam a pénzt.
kösz a listát...amúgy az általam előbb leírt cuccokkal történt szervíz után mentem a mecseki szerpentineken és környékén kb 200 km-t...5,4 l es fogyasztással...szerintem nem vészes,a terephez képest pláne
Szia grat a gépsárkányhoz!
Nekem 600 van csak az 100 pacis mert amcsi modell és kb olyan éppen hogy annyit pörög mint a tied!Én nem nyúlnék a lánckerékhez!
Nekem 5500-6000 körül van enyhe vibráció de nem vészes.
Köszönöm a gratulákat.
A 600-as boci (akinek van) 100 km/h-nál mennyit kell pörögjön? Nekem 5000 1/min-nél 100-110 km/h óra szerint. Az jó vagy változtassak lánkerék méretet?
Ja és 4000 környékén enyhe vibráció a lábtartókon az normális?
Ezelőtt VFR-em volt, az vibrált, de ugye az V-motor.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv, zoli36
Zoli36 gratula a bocihoz jó választás az én kicsi 600as bocim amióta meg van csak Motul 5100 10w40et kap, hibátlanul működik vele
Sok szép élményt kívánok neked és bocidnak
Csatlakozom a táborhoz. Ma megvettem egy 1998-as kis bocit. 13000 km van benne. Először én sem hittem el, de valósnak tűnik. Egy karc sincs a motoron. Egy 50 éves embertől vettem, nem nagyon használta. Megmutatta a gyári gumikat, amiket csak azért cserélt le, mert ki voltak keményedve. Gondos gazda volt, a kipuf leömlők is szépen le vannak kezelve hőálló festékkel. Én csak olajat, fékfolyadékokat akarok cserélni és megcsináltatni a karbiszinkront, mert kicsit egyenetlen az alapjárat. Egyébként hidegen és melegen is könnyen indul. Apropó motorolaj. Motul 5100 10w40 jó bele?
Majd rakok fel képeket.
Üdv, zoli36
Csákány. ngk cr9eix irídiumos gyertya van az enyémben, a vaterán vettem, 50000 km után kell csak cserélni. A fogyasztásom is csökkent majd 1 lityivel, én ezt ajánlom mindenkinek ja és a 4db-12000ft volt.
Szerszámkészlet:
1 harapófogó
1 csavarhúzó, aminek az egyik fele csillag, a másik sima.
Villáskulcsok:
7-8-10-11-12-14-17-19-22
Imbuszkulcs:
(szerin
tem 3-4-5-6 nincs ráírva. Négy féle van a szütyőben.
Nem reprezentatív, de nekem ezek vannak benne.
Ez a gyári.
Igen........Gödöllőről indulunk............Nógrád felé (asszem ez volt az egyes!) A motorozz.hu-n megtalálod a bővebb infót!