Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

TTomi! Neked nincs kedved eljönni a szombati túrára?

Ott biztos megnézheted, kinek milyen szerszáma van!
pont ezekkel a cuccokkal történt meg a szervíz+karbiszinkron...a szerelő azt mondta,egyben van a gép látszott h foglalkoztak vele,nagyon örülök neki,már a csa a drága benzin miatt kell bosszankodni...
szóval tipp valakitől,milyen szerszámokat tegyek el?plíííííííííííz
En nem mondom mit csinalj, csak a tapasztalataimat a gyarival. Mra-t nem probaltam, nem tudom milyen azzal.
Most viszont en sem tudom mi legyen, de sztem en meg mindig jobban jarnek az mra-val. Inkabb tolja a buko tetejere, mint a nyakamra. Bar igazabol ki kene probalnom.
Nekem xr1000 van. Honnan veszed, hogy 2004-es a teszt? Sztem akkor meg nem is volt xr1000. Elso nagy motorom a borju, es hozza az elso bukom ez. Nem hallottam meg h ennyire hangos a tobbihez kepest. Bar azt eszrevettem, hogy csak kb 120-ig tudom toleralni. Lehetosegeim vannak azert. Lehet kapni az xr1000-hez hangtompito szettet, aztan hasonlo arban van motoros fuldugo is. Ezek valamelyiket ha kombinalom az mra-val, akkor rendben kene legyen sztem. Esetleg lehetne meg nezni masik gyartotol turaplexit. Van min agyalni. Ha jutsz valamire kesobb kerlek tajekoztass.
udv,
SAiNt2102
Anyúl?Neked gyári a plexi vagy túra?Mert amit irtál,hogy 150felett rázza a fejed,nekem ugyi gyári de 180 körül se rázza a fejem pedig csak egy hjc van kicsit süvít de ez inkább a kupak hibája!Ha a túra ilyen akkor inkább marad a gyári max tezsek rá egy emelőt osztjóvan!
Igen így van ahogy írtad...
Itt megtalálod: http://www.kepesmotor.hu/motor...
Hát érdekes amit írtok, nekem a zajjal nem sok bajom van. Szintén Shoei, csak XR 1100. Viszont úgy 150 körül úgy elkezdi rázni a fejem a huzat, hogy elmosódik a táj, ha nem bújok a plexi mögé...
Helló Sanyi!
Szereztem pont odavaló benzincsövet! Ki is cseréltem.
Szóval, ha csak ezért kellene szerezned, akkor szólok, hogy megvan.
Ja, köszönöm! A mocit frankón helyreraktad!
Jövő hét pénteken hívlak a gyertyacsere, meg a szelephézag-állítás miatt.
Köszi mégegyszer!
Gergő
Helló!
Komolyan mondom, most nem tudom, hogy mit csináljak.
Ha azt mondod kb. ugyanolyan magasak vagyunk és autópálya tempónál megféjdul a füled, akkor ....
áááááááááááá
Akkó ne cseréljem le gyárira?
De ez meg pont a bukó plexijére tolja. Olvastam turbulenciáról és annak tulajdonítom a motoromon tapasztaltakat.
Nekem sem olcsó kínai bukóm van, egy AGV. Persze, nem SHOEI, de itt egy teszten eléggé elhasalt a te márkád (bár azt írják ez egy 2004-es teszt!):
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=news&nid=2269&session
_id=&g=motor_cikk
Na a lényeg, hogy egy kicsit elvetted a kedvem a csere-berétől.
Ezen még agyalnom kell...
Ne haragudj!
Gergő
Hali!
Engem érdekelne!
Szóval, csak hogy gyengébbeknek is (nekem! ) tiszta legyen!
25-be tartod a két oldaldobozt és az oldaldoboz-tartót?
Egy fényképet nem tudz feldobni valahova róluk?
Köszi!
Gergő
Nem teljesen így gondoltam a megnézést, de ez sem egy utolsó teszt lenne... 50x42x25cm a befoglaló méretei, tehát, ha a lekerekítéseket és veszteségeket levesszük pont 40 liter:)
önts bele 40l vizet...ha kifolyik nem kell....
Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem pont akkora darabja. Majd ha hazaértem megnézem..
azért reménykedtem .....legalább 40 l-es kéne......
Mivel nem egypár, hanem egy pár így effektíve oldaldobozokról lehet szó, de egyébként univerzálisak tehát jók oldalra és hátra is. :)
Hátsó dobozod van? Vagy ezek csak oldaldobozok?
Sziasztok! Lenne egy pár eladó túradobozom, nem márkás, de nem is adom srágán. Egy hortvát túrát toltam végig vele, szinte teljesen original. Minden megvan hozzá, kulcsok, platnik. De ha érdekel gixxef-re való oldaldoboztartót is adok grátisz hozzá... 25 pénzre tartom, aztán megbeszéljük...
Szia. Gyertya NGK CR9 EK. Az olaj Castrol Actevo x-tra 3,2 l ha szürötis cserélsz 3,5 liter kell
Hello
Suzuki GSX 750 F (2000) milyen gyertya a legjobb bele,mennyi és milyen olajat érdemes vennem?
kösz a tippet előre is
Énmost kimaradok mert beteg a Riska!
egy perccel lekéstem
Ha jól látom r.sanyi-t is hozzá lehetne írni a résztvevőkhöz.
....de most látom, Te még nem vagy a listán! De felírlak!

GSX750F - Gabissimo
Fazon - EgonFazon
sanyi26 - sanyi26
geggencs - geggencs
cinga
anyul - anyul
- gillete007
molsandor-
rsanyi-
...igen! Újfent megjelenítem, hogy ne kelljen visszakeresni! Ha valaki hiányzik, írja be magát!

GSX750F - Gabissimo
Fazon - EgonFazon
sanyi26 - sanyi26
geggencs - geggencs
cinga-
anyul - anyul
- gillete007
molsandor-
Sziasztok!

Elméletileg Én (Mi)is ott vagyunk 23.-án 10:00h Gödöllőn !

Üdv:Sanyi