pont ezekkel a cuccokkal történt meg a szervíz+karbiszinkron...a szerelő azt mondta,egyben van a gép látszott h foglalkoztak vele,nagyon örülök neki,már a csa a drága benzin miatt kell bosszankodni...
szóval tipp valakitől,milyen szerszámokat tegyek el?plíííííííííííz
En nem mondom mit csinalj, csak a tapasztalataimat a gyarival. Mra-t nem probaltam, nem tudom milyen azzal.
Most viszont en sem tudom mi legyen, de sztem en meg mindig jobban jarnek az mra-val. Inkabb tolja a buko tetejere, mint a nyakamra. Bar igazabol ki kene probalnom.
Nekem xr1000 van. Honnan veszed, hogy 2004-es a teszt? Sztem akkor meg nem is volt xr1000. Elso nagy motorom a borju, es hozza az elso bukom ez. Nem hallottam meg h ennyire hangos a tobbihez kepest. Bar azt eszrevettem, hogy csak kb 120-ig tudom toleralni. Lehetosegeim vannak azert. Lehet kapni az xr1000-hez hangtompito szettet, aztan hasonlo arban van motoros fuldugo is. Ezek valamelyiket ha kombinalom az mra-val, akkor rendben kene legyen sztem. Esetleg lehetne meg nezni masik gyartotol turaplexit. Van min agyalni. Ha jutsz valamire kesobb kerlek tajekoztass.
udv,
SAiNt2102
Anyúl?Neked gyári a plexi vagy túra?Mert amit irtál,hogy 150felett rázza a fejed,nekem ugyi gyári de 180 körül se rázza a fejem pedig csak egy hjc van kicsit süvít de ez inkább a kupak hibája!Ha a túra ilyen akkor inkább marad a gyári max tezsek rá egy emelőt osztjóvan!
Hát érdekes amit írtok, nekem a zajjal nem sok bajom van. Szintén Shoei, csak XR 1100. Viszont úgy 150 körül úgy elkezdi rázni a fejem a huzat, hogy elmosódik a táj, ha nem bújok a plexi mögé...
Helló Sanyi!
Szereztem pont odavaló benzincsövet! Ki is cseréltem.
Szóval, ha csak ezért kellene szerezned, akkor szólok, hogy megvan.
Ja, köszönöm! A mocit frankón helyreraktad!
Jövő hét pénteken hívlak a gyertyacsere, meg a szelephézag-állítás miatt.
Köszi mégegyszer!
Gergő
Helló!
Komolyan mondom, most nem tudom, hogy mit csináljak.
Ha azt mondod kb. ugyanolyan magasak vagyunk és autópálya tempónál megféjdul a füled, akkor ....
áááááááááááá
Akkó ne cseréljem le gyárira?
De ez meg pont a bukó plexijére tolja. Olvastam turbulenciáról és annak tulajdonítom a motoromon tapasztaltakat.
Nekem sem olcsó kínai bukóm van, egy AGV. Persze, nem SHOEI, de itt egy teszten eléggé elhasalt a te márkád (bár azt írják ez egy 2004-es teszt!):
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=news&nid=2269&session
_id=&g=motor_cikk
Na a lényeg, hogy egy kicsit elvetted a kedvem a csere-berétől.
Ezen még agyalnom kell...
Ne haragudj!
Gergő
Hali!
Engem érdekelne!
Szóval, csak hogy gyengébbeknek is (nekem! ) tiszta legyen!
25-be tartod a két oldaldobozt és az oldaldoboz-tartót?
Egy fényképet nem tudz feldobni valahova róluk?
Köszi!
Gergő
Nem teljesen így gondoltam a megnézést, de ez sem egy utolsó teszt lenne... 50x42x25cm a befoglaló méretei, tehát, ha a lekerekítéseket és veszteségeket levesszük pont 40 liter:)
Sziasztok! Lenne egy pár eladó túradobozom, nem márkás, de nem is adom srágán. Egy hortvát túrát toltam végig vele, szinte teljesen original. Minden megvan hozzá, kulcsok, platnik. De ha érdekel gixxef-re való oldaldoboztartót is adok grátisz hozzá... 25 pénzre tartom, aztán megbeszéljük...
Ott biztos megnézheted, kinek milyen szerszáma van!