+1 szavazat a GS 500-ra. Nem túl erős, nem túl nehéz, nem túl magas, nem túl drága. Pont neked való. Én is 600-as kisbanditával kezdtem újra, mint Ajonas. Van még időd bőven a nagyobbakra később.
Na majd az az idő is eljön amikor motoron hasíthatok! De inkább megvárom a 20 és fél éves kort hogy lehessen A-s jogsim, felesleges kétszer csinálni. Szerintem.
Szerintem jó választás lehet egy GS500. Viszonylag könnyű, strapabíró, olcsón lehet belőle venni jó állapotban lévőt, olcsó a fenntartása, azért megy is ha kell, jó eséllyel ilyennel fogsz tanulni.
Szükség esetén, ha nem ér le a lábad, le lehet ültetni a hátulját, szerintem szinte az egyik legjobb kezdő motor, habár nagyon sokan nem csak ezért veszik, hanem az említett tulajdonságai végett. Nekem is volt, most adtam el márciusban, nagyon sok lány érdeklődött utána.
A lényeg, hogy legyél türelmes a géphez és legfőképp magadhoz. Ne akarj először miden csúcsot megmászni, jön az majd magától.
Aloha!
Csatlakozom Greatman-hoz legalább is a levele második feléhez.
Szigorúan kezdjél kisebb kategóriával és ha kell (mert "kinövöd")
akkor váltsál csak nagyobbra.
Mindennek előtt azt nézd meg egy motoron ha ráülsz kényelmesen leérjen a lábad és kényelmesen nem utolsó sorban biztonságosan megtudjál állni vele egy lámpánál például.
Ezt kövesse a testtartás kényelme majd a legutolsó legyen mint szempont a motor esztétikai szépsége.....
Üdv : Pörge
Szia! Szerintem vegyél egy 1.4 -est, ne vacakolj. De ha mégis túl nagy lenne akkor érd be egy nagy bandival. Ha nem dőlsz el vele, akkor kezesbárány bőrébe bújt vadállat. Ha megvetted és motorozol vele szólj, mert szívesen megnézném, hogy elismerésem fejezzem ki. Komolyra fordítva a szót, szerintem max 600 cm3 -ig, de méginkább 400 -ig nézelődj először. Azok is mennek ám elég jól, viszont nem nehezek, talán könnyebb lenne tanulni velük...
Nem is a kezdő mivolta miatt nem kellene az egynégyest ajánlani a hölgynek, hanem inkább a súlya miatt. Mármint a motor súlya miatt... ;) 250 kg, az mégis egy negyed tonna. Ha egy picit elveszti az egyensúlyát, akkor annyi meg egy bambi. Gondoljatok csak a rutinpályán nyolcas tologatásra. Ha Csilla tol egy pár nyolcast vele, és azt mondja "igen, ez kell nekem" akkor visszavonom a véleményemet. Mondjuk van rá esély, ha pl. titokban súlyemelő... :D
Ezt nem biztos hogy ezen az oldalon kene megtudakolnod. :) Markatars baratom es en mindenkinek az GSX 1400-et ajanljuk "kezdömotornak". Azt soha nem növöd ki, es nem kell sorbaallni a tokmanyirodaban, hogy lerod az allam fele a megannyi atiratasi illeteket.
Amugy masodik motornak meg jo egy SR 500-as Yamaha. Annak motornak stilusa van, es igencsak hollywood-i filmbe illö jelenet mikor rojtos farmerben , es westend csimmaban ( felsöruhazatot most nem reszletezem) nekifeszülsz a berugokarnak...
Szerintetek mi lenne a tökéletes első motor egy olyan csajnak aki, utálja ha szerencsétlenkednek előtte, elég hirtelen lesz ideges (persze csak ha vezetésről van szó ), imádja a gyorsaságot és ami a legfontosabb valaki nagyon vigyáz rá fentről (vagy csak nagyon ügyes )
Aloha!
Igen kellett.
De hát mint a terveknél írtam én így nyugodtan alszom Ők meg költsék gyógyszerre (szerintem nagy szükségük lesz rá hamarosan).
Üdv: Pörge
de a szívem a legnagyobb vadállatot szeretné így könyörög érte
Na majd az az idő is eljön amikor motoron hasíthatok! De inkább megvárom a 20 és fél éves kort hogy lehessen A-s jogsim, felesleges kétszer csinálni. Szerintem.
Szükség esetén, ha nem ér le a lábad, le lehet ültetni a hátulját, szerintem szinte az egyik legjobb kezdő motor, habár nagyon sokan nem csak ezért veszik, hanem az említett tulajdonságai végett. Nekem is volt, most adtam el márciusban, nagyon sok lány érdeklődött utána.
A lényeg, hogy legyél türelmes a géphez és legfőképp magadhoz. Ne akarj először miden csúcsot megmászni, jön az majd magától.
Csatlakozom Greatman-hoz legalább is a levele második feléhez.
Szigorúan kezdjél kisebb kategóriával és ha kell (mert "kinövöd")
akkor váltsál csak nagyobbra.
Mindennek előtt azt nézd meg egy motoron ha ráülsz kényelmesen leérjen a lábad és kényelmesen nem utolsó sorban biztonságosan megtudjál állni vele egy lámpánál például.
Ezt kövesse a testtartás kényelme majd a legutolsó legyen mint szempont a motor esztétikai szépsége.....
Üdv : Pörge
Azt biztos nem növöm ki De nem is akarok még ilyen fiatalon meghalni
Ami azt illeti nem vagyok gyenge csaj de azért annyira erős se hogy csak úgy ide-oda rakosgassak negyed tonnákat
Köszi a választ. Szerintem is jobb lesz egy kicsi aztán majd később átmegyek a nagy vadakra
Majd csinálok jó képeket De mikor lesz az még ...
Amugy masodik motornak meg jo egy SR 500-as Yamaha. Annak motornak stilusa van, es igencsak hollywood-i filmbe illö jelenet mikor rojtos farmerben , es westend csimmaban ( felsöruhazatot most nem reszletezem) nekifeszülsz a berugokarnak...
Szóval mi lenne az ideális első motor Nekem?
Igen kellett.
De hát mint a terveknél írtam én így nyugodtan alszom Ők meg költsék gyógyszerre (szerintem nagy szükségük lesz rá hamarosan).
Üdv: Pörge