Ezt bírtam ma elolvasni a robogó szervízfüzetében.Motorosatya nem bírna olyan nyugalmat belém beszélni mint ami ez után töltött el.Ennyire vigyáznak ránk ebben a kutya unióban:
Nekem nem is volt magas az elvárásom. Csak azért mentem elsősorban, hogy vásároljak nadrágot, csizmát, esetleg gumit.
Végül is elég jó csizmát sikerült 10%-kal olcsóbban, úgyhogy elégedett vagyok.
Én Castrol GP 20W50-et szoktam. Ilyenkor inkább 10W40-et tennék, nagy melegbe szerintem jobb a 20W50 a léghűtés miatt.
Ha a melegig mész még 6000-ret, akkor most még 10W40-est.
Szevasz!
10/40 félszintetikust használtam a gsx-be és most az ST 1300-ba is azt pakoltam. Vannak Gsx tulajok akik 10/40 ásványit raknak a gépbe. Tulajdonképpen nem egy nagy fordulatszámú motor ami megkívánná a szintetikus olajat.
Imre
Sziasztok, úgy látom kezdenek éledezni az 1400-ok téli álmukból. A napokban már az M3-on is láttam egyet.
Úgy láttam egynapos közös gurulás még nincs alakulóban az idén, mit szólnátok pl. egy Hollókői guruláshoz valamikor április elején? Vagy Szilvásvárad?
Sziasztok!
Holgersson te nagyon be vagy indulva. Ez jó! Nekem még mindíg nincs meg a moci. Úgylátszik a banknak mégsem annyira sürgős, hogy pénzt lásson belőle. Vagy már valaki rátette a kezét.
Majd a használatkor kiderülnek a nyűgjei!
De még egy hét,mire átveszem!(szabadságolta magát az ü.intéző)
Rá ér...most még nem is viszket annyira,meg az idő sem jó!(persze csak a magam meg nyugtatásáért)
Nem tudom most is van a garázsban egy szett Lucas,ha kell befnyképezem,de nem sokkal vaskosabb a kopó réteg mint 2-3mm.Épp ezért vettem egy szettet de amikor átvettem és megláttam a vastagságát,nem is cseréltem még ki.
Végül is elég jó csizmát sikerült 10%-kal olcsóbban, úgyhogy elégedett vagyok.
Ha a melegig mész még 6000-ret, akkor most még 10W40-est.
Még egy kérdés.
Van vész villogó funkciója az irányjelzőnek?!(2003-as)
10/40 félszintetikust használtam a gsx-be és most az ST 1300-ba is azt pakoltam. Vannak Gsx tulajok akik 10/40 ásványit raknak a gépbe. Tulajdonképpen nem egy nagy fordulatszámú motor ami megkívánná a szintetikus olajat.
Imre
Úgy láttam egynapos közös gurulás még nincs alakulóban az idén, mit szólnátok pl. egy Hollókői guruláshoz valamikor április elején? Vagy Szilvásvárad?
Holgersson te nagyon be vagy indulva. Ez jó! Nekem még mindíg nincs meg a moci. Úgylátszik a banknak mégsem annyira sürgős, hogy pénzt lásson belőle. Vagy már valaki rátette a kezét.
Az első 1.4-es közös gurulás mikor lesz?
Valaki tud valamit evvel kapcsolatban?
Holgi
De még egy hét,mire átveszem!(szabadságolta magát az ü.intéző)
Rá ér...most még nem is viszket annyira,meg az idő sem jó!(persze csak a magam meg nyugtatásáért)