Kriszti! Boldog névnapot a kicsi Lilikémnek és sok puszika Neki és a Fiúknak is és persze Neked is! Holnap majd dumcsizunk. Laci is sokat volt ma is a gondolataimban. Főleg, hogy pár napja beszélgettünk Róla, hogy ma van a szülcsinapja... Holnap majd kimegyünk a temetőbe.
Boldog szülinapot minden kedves ma ünneplőnek!
A balesetből eredő halálokokhoz mindig a polytraumás shockot írják elsőként. A teljes boncolási leírást majd a rendőrségen el lehet olvasni, ha lezárul a nyomozás, ami kb 60 nap, ha jól tudom és akkor lehetőséget adnak iratbetekintésre.
A segítségnyújtáshoz is szertenék hozzászólni. A következő történet személyesen velem történt meg, ha valaki csak mesélné nem hinném el. Kb. 2 évvel ezelőtt mentem haza kocsival a munkából és forgalomeltereléshez értem. Láttam messziről is, hogy mi a pálya és megálltam. Kiugrottam a kocsiból és odarohantam. Egy motoros fiú feküdt egy személyautó alatt motorostól. Szó szerint mintha az autó ráugratott volna. Mondtam a forgalomterelő emberkének, hogy intenzíves nővér vagyok és segítek szívesen, erre ő felszólított, hogy már jön a mentő és haladjak tovább, majd ők ellátják. Természetesen megvártam a mentő megérkezését. Egyszerűen nem értem, hogy miért nem engedte, hogy segítsek, hisz van némi fogalmam az elsősegélyről és az újraélesztésről is. Neki sem a forgalmat kellett volna irányítani, hanem a sérültet ellátni, hisz valószínű ő is járt elsősegélynyújtás előadásra és tudja, hogy a sérülések mellett nagyon nagy szerepe van az időfaktornak!
Most alakul a búcsúztatás mikéntje, egyébként az ötleted jó, és talán kombinálni is lehetne a jelenlegi elképzeléssel. Ugyanis barátaink laknak Biatorbágyon, és szerintük az ottani református lelkésznő rendes, valószínűleg nem utasít vissza, de hétfőig külföldön van. Se Gyuszkónak, se nekem nem jelent(ett) semmit a vallás, csakis a hit. Ezért mindegy is, hogy milyen felekezet házába megyünk, a lényeg, hogy mégis legyen valami végtisztesség, közös búcsúztatás. 3 hete együtt voltunk az említett református templomban, az említett barátaink esküvőjén... És itt nem olyan bigottak, vaskalaposak, mint a katolikusoknál, szerintem azt is simán meg lehetne velük beszélni, hogy aki szeretne, mondjon róla pár mondatot. És a szertartás után akár be is lehetne ülni valahová együtt, hogy kicsit vidámabban távozzunk.
Köszi, holnap hívlak, vagy te is kereshetsz: 30/639-7656
köszönjük!
sikerült megint megsiratni,mert tényleg ennyire szerettétek.és közben a rádióba is egy szerelmes szám szól.
nagyon hiányzik!ordítani tudnék a fájdalomtól.nagyon rossz!4
Kérek mindenkit, kérlek titeket....
Ha ő családként nézett ránk, akkor mi is gondoskodjunk róla és a szeretteiről családként!
Zsuzsin és családján, pár baráton és rajtunk kívül nem volt senkije.
Nagyon szorult helyzetben vannak Zsuzsiék!
Segítsük a hozzátartozókat, hogy kellő tisztelettel végső útjára helyezhessék a mi Gyulánkat!
Dr. Léhner Zsuzsa
10700574-50687453-51100005 (CIB) (Közlemény: BlackNet)
Aki tud, kérem segítsen!
Nincs alsó és felső limit sem, aki segít az annyival segít amennyivel tud.
Sziasztok!
Zsuzsi!
Csinálhatnánk-e olyat,hogy mi elköszönünk tőle,mindenki mond néhány gondolatot róla,élményt ,amit vele élt át,csak néhány mememtót,mindezt pap nélkül,amerikás módszerben....
Így nem a Jézus dicsősége lenne a téma,hanem csak szeretett Gyulánk!
?
Pihizzetek helyettem is!