A jelőlést nem utasítom vissza,nem akarlak megsérteni vele.Éppen a boltba jártam,vettem lilihagymát is.Igaz nem tudom,hogy enni is fogok-e valamit.
Ha nagyon akarod tudod a címem.
Igen, ha lesz időm, akkor ma fogom lecserélni. Lehet, hogy tévedek, de már a sima részén apró repedéseket véltem tegnap felfedezni, nem merek menni addig semerre sem
Nem vagyok háziasszony,vagyis nem így zerettem volna az lenni.Egyébként nem ettem semmit,mert üres a hűtöm.1.5 hete nem jártam bolt fele.A gyerekek a nagyinál esznek,meg az oviba!
Ha ezt zaklatásnak érzed, hogy ide írsz, itt beszélgetsz velünk!
Akkor zaklass minket.....zaklass....méég...mééééég....mééééééég!
Itt már nem csak a motor az összetartó dolog!
Így helyes, hogy a háziasszony nyitja a topicot!
Bármikor és bármit írhatsz ide, mert ez olyan, mintha egy nagy asztalhoz ülnénk le beszélgetni egymással és ahol mindig van üres szék!
Szép napot neked (persze mindig a körülményekhez képest gondolom) és a gyerekeknek!
Szerintem egyálltalán nem
zavartad a fiúkat,amúgy meg abban igazad van,hogy jó kiírni magából az embernek,mert ebbe bele lehet bolondulni,ha az ember mindent magába tart.Ezért szoktam én is zarkatni a fiúkat.Pedig már nincs is semmi közöm a motorokhoz(sajnos)
Bár én a Krisztin kívül nem ismerek itt senkit és motorozni sem tudok (félek rajta egy gyerekkori rossz emlék miatt) mégis úgy gondoltam írok Nektek. Nálunk a családban az öcsém aki imádja a motorokat és szeret is motorozni, ha teheti mindig úton van vele. Eddig mindig próbáltuk lebeszélni róla, de egyik motor jött a másik után. Nem értettük meg őt. A Laci temetésén minden kételyem szertefoszlott. Ma már megértem a tesómat.
TI EGY IGAZI NAGY CSALÁD VAGYTOK!
Összetartotok jóban rosszban. Ha baj van segítetek egymáson. Jó volt látni, hogy így szerettétek a Lacit és méltóan búcsúztatok Tőle. Amikor a motorokat beindítottátok és húztátok a gázt, az igazán szívszorító volt és a keménylelkű emberek szeméből is kicsalta a könnyeket. És ahogyan a Krisztit segítitek, le a kalappal előttetek. Csak így tovább fiúk, lányok!
Nagyon együtt tudok érezni a Családdal és Veletek is. Én az Édesapámat veszítettem el 1,5 évvel ezelőtt. Kísértetiesen hasonlít a történet a Laciéhoz. Napra pontosan minden ugyanakkor történt, csak Ő autóbalesetben halt meg egy 19 éves hülyegyerek hibájából, aki kb. 3 hónapos jogosítvánnyal rendelkezett és csak a gázpedált ismerte. Szomorú, hogy mindig a vétlenek... Az Ő temetésén nem a motorok, hanem a tűzoltó szirénák szóltak...
Nade nem untatlak tovább Titeket, azért jót tett a lelkemnek,hogy ezt leírhattam.
Bocsi mégegyszer a zavarásért! Vigyázzatok Magatokra és további jó gurulást Nektek!
Krisztinek pedig adjunk sok erőt!
Üdvözlettel: Brigitta
( a boszi azonosító azért van, mert a Laci mindig így hívott)
ok, akkor újra beszélünk
Jó volt ez a dumcsi, csak sok lesz a telcsi számlád. Majd ha megcsörögsz bentről visszahívlak. Azt beszélgettem az asszonnyal, hogy lehet megérne egy műhibapert az ügyetek.
Ha nagyon akarod tudod a címem.
Visszautasítod a jelölést?
Ha tudnám a címeteket, komolyan mondom küldenék egy pizzát, hogy egyél végre valamit!
Ricardo!
Nem megyek már a mocival, csak pénteken zegre. sok benne a km. így is több lesz benne mire leérek...
Gino, akkor ma mocival menj haza!
Ha ezt zaklatásnak érzed, hogy ide írsz, itt beszélgetsz velünk!
Akkor zaklass minket.....zaklass....méég...mééééég....mééééééég!
Itt már nem csak a motor az összetartó dolog!
Nem untatsz és nem zavarsz minket!
Bármikor nyugodtan írjál csak ide.
Szia Kriszti!
Így helyes, hogy a háziasszony nyitja a topicot!
Bármikor és bármit írhatsz ide, mert ez olyan, mintha egy nagy asztalhoz ülnénk le beszélgetni egymással és ahol mindig van üres szék!
Szép napot neked (persze mindig a körülményekhez képest gondolom) és a gyerekeknek!
Tegnap este ettél?
Oké majd hívlak!
Szerintem egyálltalán nem
zavartad a fiúkat,amúgy meg abban igazad van,hogy jó kiírni magából az embernek,mert ebbe bele lehet bolondulni,ha az ember mindent magába tart.Ezért szoktam én is zarkatni a fiúkat.Pedig már nincs is semmi közöm a motorokhoz(sajnos)
Bár én a Krisztin kívül nem ismerek itt senkit és motorozni sem tudok (félek rajta egy gyerekkori rossz emlék miatt) mégis úgy gondoltam írok Nektek. Nálunk a családban az öcsém aki imádja a motorokat és szeret is motorozni, ha teheti mindig úton van vele. Eddig mindig próbáltuk lebeszélni róla, de egyik motor jött a másik után. Nem értettük meg őt. A Laci temetésén minden kételyem szertefoszlott. Ma már megértem a tesómat.
TI EGY IGAZI NAGY CSALÁD VAGYTOK!
Összetartotok jóban rosszban. Ha baj van segítetek egymáson. Jó volt látni, hogy így szerettétek a Lacit és méltóan búcsúztatok Tőle. Amikor a motorokat beindítottátok és húztátok a gázt, az igazán szívszorító volt és a keménylelkű emberek szeméből is kicsalta a könnyeket. És ahogyan a Krisztit segítitek, le a kalappal előttetek. Csak így tovább fiúk, lányok!
Nagyon együtt tudok érezni a Családdal és Veletek is. Én az Édesapámat veszítettem el 1,5 évvel ezelőtt. Kísértetiesen hasonlít a történet a Laciéhoz. Napra pontosan minden ugyanakkor történt, csak Ő autóbalesetben halt meg egy 19 éves hülyegyerek hibájából, aki kb. 3 hónapos jogosítvánnyal rendelkezett és csak a gázpedált ismerte. Szomorú, hogy mindig a vétlenek... Az Ő temetésén nem a motorok, hanem a tűzoltó szirénák szóltak...
Nade nem untatlak tovább Titeket, azért jót tett a lelkemnek,hogy ezt leírhattam.
Bocsi mégegyszer a zavarásért! Vigyázzatok Magatokra és további jó gurulást Nektek!
Krisztinek pedig adjunk sok erőt!
Üdvözlettel: Brigitta
( a boszi azonosító azért van, mert a Laci mindig így hívott)
Jó volt ez a dumcsi, csak sok lesz a telcsi számlád. Majd ha megcsörögsz bentről visszahívlak. Azt beszélgettem az asszonnyal, hogy lehet megérne egy műhibapert az ügyetek.
A motorral kapcsolatban pedig lesznek kérdéseim hozzátok,mivel már vannak tapasztalataitok róla!
Holnap reggel 8 körül kiderül,hogy hol akadtak el a papírok
Az még áll mindig, amit Recével beszéltünk a rendbetétellel kapcsolatban!
Szólj, ha aktuális a dolog.
Jó éjt!