gyerekek, mivel ha Kriszti is egyetért akkor átveszem Laca kipuffját ezért a nekem készülő dobra vevőt keresek. Még nincs készen, de az anyag a mesternél már megvan, nem akar valaki csináltatni?
csak mert azt beszéltük a Krisztivel, hogy a Laci motorján új gumik vannak. Át kéne cserélni, te meg leboltolnád a Krisztivel. Annyival több maradna nála
Szerinted 90nél morgó cső mellett ,Te tudtál volna kommunikálni egy szociálisan alultáplát lepattant ipari parasztal,akiből csak ennyi fér ki hogy akúrvvva anyááádat?
Kétlem!
Biztam benne hogy a lámpánál majd lesz egy kis szitu,de semmi!Ennyi az ember erre nem pazarlom az energiámat.Ha leütöm a tükrét akkor meg jön a feljelentés,mert van szemtanuja.A tükör meg akkor rottyan,ha veszélyeztetnek.
....aztán mellé gurultam kb karnyújtásnyira és bekúrtam kettőbe,majd a kicsi kipu mikor az Ő feje vonalában volt akkor,odabasztma persze erre az eleje meg felemelkedett véletlenűl!Biztos jó volt a durranó hang,amit ilyenkor ad ki!ÉLVEZHETTE Aztán a lámpánál a barátjával csak a másik irányba tekingettek,mintha lenne arra valami látványosság,pedig csak egy nagy puszta van!
Tegnap délután megyek a néghysávoson Füredről Veszprémnek!Mellém ér egy kombi négyes golf és az anyós ülésen lévő hölgy letekeri az ablakot és odaüvölti nekem,hogy a kurva anyádat!85el mentem és haveromat vártam be a külső sávban aki kocsival jött!Ezt most miért?Kérdeztem is a haveromat,hogy tettem valami ilyen agresszióra utaló nyomot?Azt mondta nem és lehet a moci idegesítette vagy maga a motorosokkal nincs kibékűlve!
Aztán a folytatást már nem írnám le......
Sziasztok all!
Üdv a csapatban Nferi!
Ki suhangat a nosztoriban üvöltő kipuval?Nem hinnám hogy a ricardó,de főleg nem a syrus.De majd ma kimegyek és meglesem
Na ma megint elütöttek. Többásovos út a kikánál. Jobbról besorolok egyet mert a jobbos kanyarodó sáv. Simán beengettek még a záróvolnal előtt. Állat seatos záróvonalon sorol át rám. Ha nem megyek a két sáv közé, simán legyalul. Behajoltam az ablakon és udvariasan megkérdeztem hogy mit csinál. Azt mondta hogy ugyanazt amit én, szabálytalankodtunk. Mondom én kötve hiszem,mert én a záróvonal előtt soroltam át. A legszomorítóbb az egészben az amit utána mondott: A motorosok mindig szabálytalankodnak.
Ez a hozzáállás miatt van a legtöbb baleset...
azt már nem ígérem meg.Amúgy igazad van annyira nem vagyok oda érte,de ha nincs más akkor megeszem.De a hugom imádja.A Lacival mindig rendeltek maguknak,ha itthon olyan kaja volt ami nem a foguk alá való.
Háát....izé.... oda persze, hogy oda találok hozzátok!
De a pizzafutárnak milyen címet mondtam volna?
Aztán még az sem biztos, hogy ettél volna belőle.....
A lényeg, hogy nála maradjon a pénz, ne az járjon jól aki megveszi a motort.
Asszem Mischlein Pilot gumik.
Kétlem!
Biztam benne hogy a lámpánál majd lesz egy kis szitu,de semmi!Ennyi az ember erre nem pazarlom az energiámat.Ha leütöm a tükrét akkor meg jön a feljelentés,mert van szemtanuja.A tükör meg akkor rottyan,ha veszélyeztetnek.
Aztán a hülye válasz után csináltam volna a kipus dolgot....
Aztán a folytatást már nem írnám le......
Üdv a csapatban Nferi!
Ki suhangat a nosztoriban üvöltő kipuval?Nem hinnám hogy a ricardó,de főleg nem a syrus.De majd ma kimegyek és meglesem
Ez a hozzáállás miatt van a legtöbb baleset...
De a pizzafutárnak milyen címet mondtam volna?
Aztán még az sem biztos, hogy ettél volna belőle.....
Egyél te iiiiis!
Honnan tundhatnám a címed..... ezen gondolkodom
Én is megyek főzök valami jót a gyerekeknek.