Az az "igen rendes felhőszakadás" igen rendetlenül kapott el az előbb......kezdem azt érezni, hogy Napsugár elátkozott......még a tökeim is elfagytak (farmer rulez!) úgyhogy ha Angelina Jolie itt sztriptízelne előttem, se tudna meghatni most......
Azért érdemelnek mert kitartóak és mindent sőt még többet elkövettek a kegyeid megszerzéséért!
Na meg a cícád így nem fog elhízni.
Trófeát nem gyűjtesz nem baj ez éngem nem zavar.
Ha maradsz azért a szép napos időt rendezed ugye?
Köszike
Abdul!
Ez még csak a jövő! De a jelen már a kezemben. A bank írt hogy a szar forint miatt járuljak a pénztárhoz. Meg persze majd a gáz a villany és persze az üzemanyag... szóval lassan tényleg luxus lesz gurulni.. szóval reális lesz a luxusadó a motorokra még ha nem is ez a neve..
Szia VJ!
Miért is érdemelne Laca és Doc jutalomfalatkákat???
Majd a tengeren készitek nem vizespólós képeket is!
Én nem gyűjtök trófeákat! Ez tévedés!!!
Gondolom nem csak engem bánt az igazságtalan súly/teljesítmény sarc. Sok fórumon olvasgattam már ebben a témában és eddig ez a kezdeményezés tűnt a legjobban megszervezettnek:
Olvasgassátok, hátha mást is érdekel! Nem szeretném, ha a mi fórumunk átalakulna ennek a témakörnek a taglalására, majd a legközelebbi közös guruláson megbeszéljük a véleményeket!
Az az "igen rendes felhőszakadás" igen rendetlenül kapott el az előbb......kezdem azt érezni, hogy Napsugár elátkozott......még a tökeim is elfagytak (farmer rulez!) úgyhogy ha Angelina Jolie itt sztriptízelne előttem, se tudna meghatni most......