A tegnapi balesetet a langlovagok.hu-n személygépkocsi és motor karambolja a 8as fő úton cimmel!
Ő is ott volt velünk a felvonuláson!Nyugodjék békében!
Mindenkinek Aloha!
Én is szeretem a Napsugarat,főleg mikor a testem nyaldossa és ennek olybát örül neki a lelkem! Jól Becsajoztatok Laca,Doc!erröl is lemaradtam,de bepótolom!ENGEM IS SZERETSZ NAPSUGÁR? A HIDI már úgy sem áll velem szóba,de nem értem miért ?
Balatonkenesén 3 napos motoros találkozó lesz!Menü:pia,kaja(LACA!),csajok(DOC,LACA!)fellépők,motoros felvonulás,tüzijáték.és a fődij EGY NŐ 1 ÓRÁRA!Benvezünk és Mi 3an Lacával,Dockal,és elrendezzük a sorsát!vagy?
Rece mi van veled,megy a melegbúrkolás?
A "hozzászólás előzetes megtekintésénél" csak pár karaktert jelenit meg!mit csináljak,segitsetek mert megvonási tünetek már jelentkeztek és csak a GSRen húzva tünik el!
Szevasztok Klán tagok!
Sajnos a munka elszólított eddig a topiktól, de ma talán lazább napom lesz!
A Kykee nem tud írni a topikba mert valimért nem engedi be a rendszer.
Szegényben csak gyűlik, gyűlik a sok mondanivaló, aztán nem tudja kiírni magából!
Szörnyű dolog!
Írtam a moderátornak, hogy javítsák már meg szegényt!!!
Remélem sikerül!
Addig is kitartás Kykee, szombaton találkozunk!!!!
DocHoliday
Szeva végre egy Szegedi motoros itt fent a fórumon, sokat látom a motorod a Széchenyi térnél!
Remélem egyszer összefutunk malyd a városba legalább egy italra?!
Ja jársz le a rakpartra?
Na minden jót!
Ő is ott volt velünk a felvonuláson!Nyugodjék békében!
Látom már az írás is megy!
Ez jó hír!!!
Egy haveromnak köszönhetem a felnicsikot!2000huf,ingyen rakta fel precizen!
a rendszámtáblám meg már a szalonból kigurulva igy állt!
Én is szeretem a Napsugarat,főleg mikor a testem nyaldossa és ennek olybát örül neki a lelkem! Jól Becsajoztatok Laca,Doc!erröl is lemaradtam,de bepótolom!ENGEM IS SZERETSZ NAPSUGÁR? A HIDI már úgy sem áll velem szóba,de nem értem miért ?
Balatonkenesén 3 napos motoros találkozó lesz!Menü:pia,kaja(LACA!),csajok(DOC,LACA!)fellépők,motoros felvonulás,tüzijáték.és a fődij EGY NŐ 1 ÓRÁRA!Benvezünk és Mi 3an Lacával,Dockal,és elrendezzük a sorsát!vagy?
Rece mi van veled,megy a melegbúrkolás?
Mi történt a rendszámtartóddal? A menetszél mi, elferdítette?
Ma még hívlak a holnapi találkozással kapcsolatban!
Sajnos a munka elszólított eddig a topiktól, de ma talán lazább napom lesz!
A Kykee nem tud írni a topikba mert valimért nem engedi be a rendszer.
Szegényben csak gyűlik, gyűlik a sok mondanivaló, aztán nem tudja kiírni magából!
Szörnyű dolog!
Írtam a moderátornak, hogy javítsák már meg szegényt!!!
Remélem sikerül!
Addig is kitartás Kykee, szombaton találkozunk!!!!
Szeva végre egy Szegedi motoros itt fent a fórumon, sokat látom a motorod a Széchenyi térnél!
Remélem egyszer összefutunk malyd a városba legalább egy italra?!
Ja jársz le a rakpartra?
Na minden jót!
Összehozhatunk valamit, ha már így meghívattátok magatokat......