Szép napot all!
Ezt figyu:
szó szerint írom azt az smst amit kaptam hajnali negyed 3kor:
-Szia draga olvastam a hirdetésedet az interneten es nagyon bejös nekem sivesen benelenék egy romantikus északara hol tudunk találkozni?
ilyet bammeg és még 2szer hívott is!
Nem csak szervizelnem kell
Jaaa,hogy Ti magatokból indúltatok ki! Nekem ilyenekre nincs szükségem,mert mindig van jelentkező és nem is pocsék a felhozatal a csajokból!De elnevezhetem őket Caseynek is!
Úgy látom hogy laposodik a kapcsolatotok és ti szorultok ezekre a megoldásokra!
Te nem láthattad, de az asszony kb. másfél perccel ezelőtt, midőn értesült üzeneted tartalmáról, az egyezményes jelet, égnekálló mutatóujját mutatta fel felém.....na ebből hámozz ki, amit akarsz.....én speciel azt, hogy elment a tájékozódási képessége, és azt hiszi, hogy Ópusztaszer arra van, amerre mutatott, és hogy indulhatok is. Szerintetek?
Sikerült a holnapi Hungaroring-nyíltnapra elkunyerálnom az öcsém GSR-jét. Kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz a motor! Ha egyben maradok, leírom a tapasztalataimat. Ja, és kamera is lesz a motoron!
Ezt figyu:
szó szerint írom azt az smst amit kaptam hajnali negyed 3kor:
-Szia draga olvastam a hirdetésedet az interneten es nagyon bejös nekem sivesen benelenék egy romantikus északara hol tudunk találkozni?
ilyet bammeg és még 2szer hívott is!
Nem csak szervizelnem kell
Szép napunk lesz ma is:D:D
A mutatóval egész jól jártál, bár azt nem tudom mit jelent...
Álcázod magad?
Vagy szado-mazó?
Én harmadik személy akartam, és ez lett belőle....
Úgy látom hogy laposodik a kapcsolatotok és ti szorultok ezekre a megoldásokra!
Te nem láthattad, de az asszony kb. másfél perccel ezelőtt, midőn értesült üzeneted tartalmáról, az egyezményes jelet, égnekálló mutatóujját mutatta fel felém.....na ebből hámozz ki, amit akarsz.....én speciel azt, hogy elment a tájékozódási képessége, és azt hiszi, hogy Ópusztaszer arra van, amerre mutatott, és hogy indulhatok is. Szerintetek?
Ha gondolod, megtanítalak rá.....
Nekem nagyon tetszett a Hungaroring a GSR-el!
Váltó fokozat 3-4...... fordulat mindig 10e felett és úgy az igazi!
Vállald fel a tegnap estét!Ne kend rám a semmit!