Jóóóóóóóó reggelt Motorosok!
Ha valakit érdekel.
Én kb. 10 órakor indulok.
Már csak pár nap a 2007-es Stunt Riding világbajnokságig!
Helyszín: Kaposújlak reptér
Dátum: 2007. május 19 (szombat)
38 versenyző 12 országból (köztük Amerikai versenyzők!)
Éjszakai pirotechnikás Show!
A finálé Charles Jarman (hollywoodi filmekben kaszkadőr) előkészítésében!
Sétarepülés!
Gokartozás!
Quadozás!
Hi-fi
és Tuningautó kiállítás!
Off-road autó kiállítás!
Extrém mászófal! Kaposújlak - program
Látod, ott a baj, hogy a "sportmotorokhoz képest"....
Nem kell sportmotorokkal összehasonlítani!
Ez nem sportmotor, tehát nyilvánvaló, hogy nem olyan, mint egy sportmotor.
Én is voltam vele a ringen, de nem éreztem "rossznak" egy NAKED bike-tól.
Gixxer-t kellettt volna venned, ha ennyire vörsönyző vagy!
Na akkor még egyszer! Engem is érdekel egy kipu tutira, főleg hogy ma elhoztam végre haza a motort. Nekem spec elég sürgős lenne, mert nem vesznek észre az autósok ezzel a zümmögéssel ha mögülük jövök. Eddig az összes motoromon hangos cső volt, azt azért meghallják! A sportmotorokhoz képest viszont az első teló nagyon puha, pedig agyig be van teketrve a csillapítás! Gondoltam kimegyek vele a ringre meghuzogatni egy-két fiatal titán sportmotoros bajszát, de ezzel a telóval?! Elvileg ez is valami régi gixerről van, nézek bele vmi Hyperpro tuningot. Esetleg valakinek van ilyen tapasztalata?
Mert az autósok nagy része nem ám a kormányból vizet csavaró, bádogkasztniból ki nem látó szerencsétlen szarkupacok közé való, mi?
Én 3 méter magasból faszán átlátom a forgalmat, és igaz, hogy a teherautósok (főleg a furgonok) és a motorosok közt is van suttyó, de az autósok közt van messze a legtöbb. És nem azért, mert több személyautó van. Könyvet tudnék írni a sok parasztról, órákig tudnék fröcsögni rájuk.
A közlekedési morál a béka segge alatt van, és nem hiszem, hogy ez hamar megváltozna. És sajnos mindenki egyre többet ül közlekedési eszközbe, tehát nem hogy javulni fog a dolog, inkább romlani. Én már ott tartok, hogy személyautót nem is nagyon vezetek.
Ha valakit érdekel.
Én kb. 10 órakor indulok.
Már csak pár nap a 2007-es Stunt Riding világbajnokságig!
Helyszín: Kaposújlak reptér
Dátum: 2007. május 19 (szombat)
38 versenyző 12 országból (köztük Amerikai versenyzők!)
Éjszakai pirotechnikás Show!
A finálé Charles Jarman (hollywoodi filmekben kaszkadőr) előkészítésében!
Sétarepülés!
Gokartozás!
Quadozás!
Hi-fi
és Tuningautó kiállítás!
Off-road autó kiállítás!
Extrém mászófal!
Kaposújlak - program