Én úgy hallottam,hogy a mostani rendszabály szerint aki most teszi le a jogsit mociból annak előszőr csak egy 125 csúzli MZje lehet 2 évig majd az újabbik ETZ 125,majd a 250es aztán Pannónia!Aztán vehet csak GSRt!
k7 ezüst, fekete vázzal. GSR. Csak az a legjobb városba, túrázni..megnéztem a Banditot is, de az nagy, városon kívülre való. Ha minden igaz, el tudom hozni az újjat is 1.720.000-ért.....
Nekem mindegy - ezt is mondtam korábban. De hallottad, a többség dönt.
Amúgy nem kő ám mindig futballozni, a múltkor is szegény megyémbeli Sopron a gólpasszod miatt kapott ki, nem? Közöd lesz hozzá, ha kiesnek
"Kicsit" rég írtam ide, mondhatni passzivitásba vonultam a télen No majd igyekszem bepótolni, ahogy a kimaradt motorozást is.
Olvasgattam azért néha a fórumot, hát... elég sok rossz hír volt, néha komolyan elkeseredek én is a magyarországi motoros helyzettel kapcsolatban. Az az igazság hogy nincsenek tekintettel az autósok a motorosokra, sőt jó néhány autós "kollégánk" még direkt keresztbe próbál tenni nekünk. Rosszak az utak is, mi meg valljuk be hogy szeretünk gyorsan menni Ez így elég veszélyes kombináció... No mindegy, tényleg mindenkit arra kérek, hogy vegye komolyan, motorozzon nagy elővigyázattal, nagy figyelemmel mert a sok szabálytalan autós nem teszi ezt meg helyettünk. Nem szeretnék az idén több rossz hírt olvasni (Persze biztos hogy lesz... )
Grat a kipuffancshoz Kykee, remélem olyan jól is szól ahogy kinéz! A Dokié kurva jó lett, szép a hangja nagyon és már azt is hallom ahogy bekanyarodik az utcánkba
Gemini, nahát... Ritka az ilyen lány: motorozik, focizik... Szép a mocid is, motorozz vele sokat, jó egészségben!
Mint már oly sokszor említettem nekem a szombat nem jó! Meccsem van!
Ha már itt tartunk a 26.-a nem lehetne 27.-e(túra)Ezt úgy mindenkitől kérdezném(kérném)!?
Beszéltem az ismerősömmel,attat mondta,h nyugodtan kimehet bárki,csak a pályára nem lehet felmenni más moccal!Lehet próbálgatni!
Mennyünk és majd meglátja mit tud segiteni! (azért van rá sansz,h saját géppel is felengednek,ha nincs megfelelő létszám)
Itt nálunk a Doc a nagy kosaras, az a taktikája hogy átbújik az ellenfél lába alatt, úgy viszi el a labdát