mingyá híllak,lemenek az aktuális hunyadiba,ráfexem a sántaféra,beizzítom a szmártot oszt kereslek,hogy mi van az immóval.Az olasz vas nem így műxik,úhhogy hülye vagyok hozzá.....
"Gixxer-t kellettt volna venned, ha ennyire vörsönyző vagy!" Pont ez a bibi, hogy annyira már nem vagyok! Nincs kedvem már pályaidomot szerelgetni, utánfutóval szarakodni, stb. Annyira már nem vonz a pálya! Fontosabb szempont volt az, hogy az elkövetkező néhány évben Bp-en nem lehet autóval közlekedni. Városra meg jobb a GSR mint a GSXR. Azért ki szeretnék vele menni pályára is!
Te kaptál válasz smst?
Én igen,és ez áll benne:
-Mindenkit várnak haza,gondolom magát is!Szerencsére nem tartozunk a köcsög autósok közé!viszlát.A rettegő.
Viszlát? nem is találkoztunk! !vagy lehet már elmentem mellette?!
hali all!
Tarka!én is írtam neki egy "dicsőitő" smst! Egyenlőre még mindig sokkal több a rutintalan,figyelmetlen és önzö autós mint a hülye motoros!De csak az irigység szól az autósokból!
Az meg hogy éppen nagy a hangja a vasnak az meg csak a mi védelmünket szolgálja!
De köpjetek le ha rosszúl gondolom!
De már Ric ledumálta az egész biznyákot,és 2héten belű nekünk is úgy morog majdan mint a tiéd!
Egyébként meg Szevaaaaa!
Jóóó a gondolat a mondanivalód második felében!
Naked is jó étvágyat,meg persze mindenkinek!
Egyben jó étvágyat is!
Mi van a Dino tagjával?
Én igen,és ez áll benne:
-Mindenkit várnak haza,gondolom magát is!Szerencsére nem tartozunk a köcsög autósok közé!viszlát.A rettegő.
Viszlát? nem is találkoztunk! !vagy lehet már elmentem mellette?!
Tarka!én is írtam neki egy "dicsőitő" smst! Egyenlőre még mindig sokkal több a rutintalan,figyelmetlen és önzö autós mint a hülye motoros!De csak az irigység szól az autósokból!
Az meg hogy éppen nagy a hangja a vasnak az meg csak a mi védelmünket szolgálja!
De köpjetek le ha rosszúl gondolom!
Tényleg puha, engem spec nem zavart, csak ha bebólintott.