Már gyerekoromban kiemelkedő volt a szociális túltápláltságom ami egy kis irigykedést váltott ki és ezt láttam tükrözödni a gyerektársaim szemében!
A pelenkát is csak azért hordtam,hogy ne vegyék észer milyen inteligens vagyok!
Olyan viszont volt,hogy a Pamacs tanitott a kisromettel motorozni és mikor elibdúltam és megakadta apolóm a faágba,akkor én megilyedtem és rárántottam a gázra,felállt egykeróre a moci és én meg seggre estem a kisromet meg egykerón bezúúzott a susnyásba a Durkóékhoz a szomszédba!
Na,nana!Mi ez az ellenem konfliktizálódás?(de jó szó,most találtam ki)
Vannak sztorik,de ha majd ti is beadtok magatokról ezt-azt akkor,lesz innen is a Pintykalitka házatájékárol egysmás!
De ilyen bekakis felfosós a hajrára nem emlékszem!Olyan volt hogy 4 évesen felvittem egy csajt a játszótérről és kukinunisat játszottunk,de az Anya csak azt mondta,hogy ááá csak gyerekek!
Anya,most is egyedűl voltam a karácsonykor és a kutyuka segitett a fenyőfát dísziteni!Sőt whiskyt hozott,mikor beteg voltam!De az egyre joban kezd beigazolódni,hogyha van kutyuka akkor van ták is!És ha van ták akkor lesz ki hozza a vizet!Meg azt azéé nem nézném el,hogy az anyámat ugráltatom!Igaz jó anya,mert észre veszi magától,hogy mi van,vagy mi kell!Kell ennél jobb anya!? Akkor lenne a tuti ha mocija is lenne,mert akkor együtt mehetnénk túrázni!elég frappáns battátok meg!
Tessék olyan sztorikat mesélni a kykeeről,ami mindannyiunknak kellemetlen szokott lenni,mint pl.:kykee kiskorában odakakilt a szőnyegre és egyszer lepisilte a haját. Vagy valami hasonlót.
Szia Gino! Abban biztos vagyok, hogy frappáns lesz a válasz, csak baj ne legyen, mert akkor "anya, segíts!" És lehet, hogy akkor én is frappánsul válaszolok...
Ez szép Tőled, csak vigyázz magadra, illetve vigyázzanak rád az utakon Maci! Tényleg veszélyes ma már a motorozás, minden motoros potenciális hulla, ezért aggódunk. Láttam a képeket a balesetedről, nem semmi, hogy így megúsztad.
Balatonalmádi vagyok,de pesti aki Lovasi!
A kipu olyan lesz kűlsőre mint most!A külső része,ami most a műanyag az lesz savállóból és kipolirózva!Mindent megold és beletesz amit kell egy kipuba!Nagyon dicsiérik a munkályát és 45.000.-kér!De neki ez hobby és nem a pénz miatt csinálja!Ezt élvezi!Szerintem sok munkája lesz,ha az enyém már elkészült!
Megoldjuk a találkozást,ha már fent lesz a kipu!
Ha kész lesz felmennék Pestre megnézni (Bp.-i vagy amúgy?). Kíváncsi vagyok rá. Amúgy mennyibe is fáj? Hőálló cucc meg ilyesmi? A faridom nem fog rákonyúlni? :)
7:30kor is tpi-top-tákos leszek!