a motort holnap soron kívül szemlézik, a ruhát, stb. kifizetik......ez tényleg a kapcsolatok országa
Remélem javítható, és ha kész van még a családdal is csörtét kell váltanom, de szeretnék tovább motorozni. Innentől viszont szigorúan jogsival, bőrcuccal, a legdrágább sisakban, pöcsvédőban, stb...........max büdös leszek. De max nem jöttök mögöttem........
fáj minden izmom, és a gipszet csak hasból tudom emelni, úgyhogy hasizomlázam van. Viszont a jobb kezemről levették a gipszet, kikönyörögtem, olyan helyen tört, hogy nem volt értelme.
Steve!
Közöm nincs a dologhoz!nem szútam el semmit!Azt sem tudtam hogy mit történt csak a temetés végén,mert én a ravatalozóban voltam!
Ez a Laca és a Jani játéka!Ezért is szeretnék kimaradni belőle!
Persze ha blokkolóra fékezed a hátsó kereket, az más.
Az a kis motorfék is pluszként jelentkezik fékezéskor és én ki is használom. (autónál is)
A kuplungot akkor húzom csak be, ha már szükséges!
Semmi szörnyű hangot nem hallottam még a váltóból.
Gyakorlással be lehet tanulni azt a pontot ahol kell húzni kuplungot és utána már reflexből megy, nem kell külön odafigyelni rá.
Nálam műlödik!
Sziasztok
Ismerősök körében érdekel valakit 2006 08. havi 2500Km-t futott GSR, 1350000 ft tőketartozás átvállalásával, kp nélkül; dobjatok egy üzit pls. vagy T.:0630 95 17 232 Előre is köszönöm.
Kykee mi van a lánccal.No nem fontos,de valami árat büfizhetnél!
Ezért nem motorozol, mi? Félsz, hogy bekapja a kerék.
csak senki nem akarta mondani!
Remélem javítható, és ha kész van még a családdal is csörtét kell váltanom, de szeretnék tovább motorozni. Innentől viszont szigorúan jogsival, bőrcuccal, a legdrágább sisakban, pöcsvédőban, stb...........max büdös leszek. De max nem jöttök mögöttem........
Tudom, hogy semmi közöd a motor borulásos témához.
Csak leírtam, hogy szerintem miből adódik a bibi.
nincs időm semmire tesó!
ha megyek úgyis felhívlak te!
Krisztián vagyok!te merre laksz?itt a telefonszámom,ha gurulni akarol!
Már 26.000km van benne!
Közöm nincs a dologhoz!nem szútam el semmit!Azt sem tudtam hogy mit történt csak a temetés végén,mert én a ravatalozóban voltam!
Ez a Laca és a Jani játéka!Ezért is szeretnék kimaradni belőle!
Milyen kipufogó van rajta és mennyi péééz volt?
lehet erősebb vas kell neki.
Miért válsz meg tőle? Bár sokat nem mentél vele....
Minden okmánynak kell a másolata a kárrendezéshez!
Az a kis motorfék is pluszként jelentkezik fékezéskor és én ki is használom. (autónál is)
A kuplungot akkor húzom csak be, ha már szükséges!
Semmi szörnyű hangot nem hallottam még a váltóból.
Gyakorlással be lehet tanulni azt a pontot ahol kell húzni kuplungot és utána már reflexből megy, nem kell külön odafigyelni rá.
Nálam műlödik!
Ismerősök körében érdekel valakit 2006 08. havi 2500Km-t futott GSR, 1350000 ft tőketartozás átvállalásával, kp nélkül; dobjatok egy üzit pls. vagy T.:0630 95 17 232 Előre is köszönöm.
De én ezt a litániát a Lacának a kárügyére írtam amiről a Kykee is beszélt!