Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gázfröccs visszaváltás előtt, motorféket többet használd lassítàsnál. Írta itt még valaki a fojtószelep szinkront, ami új nekem, mert nem tudtam, hogy elállítódhat. Elvileg Suti fórumtárs azt ígérte utánna jár és beszámol arról, hogy mire jutott...
Tel.:06306633371
Helló mindenki! Eladóvá vált egy MRA túra plexi gsr600-ra. Tel.:06307804366 10ezer forint.
Jó reggelt
Lesz ebből a Kakucsból valami?
Ha nem akkor viszont én gurulnék egy kiadósabbat ebbe a tavaszi húsz fokba
Sziasztok!Visszatérve egy korábbi témára: nálam is jelentkezett az a probléma h leáll a motor egyszerűen ha 60-100 körüli tempóról gangolok vissza.Ugyanúgy 4-ből 3-ba vagy 3-ból 2-be.Esetleg lett valakinek megoldása azóta erre a problémára?Szép estét
Ott van Halásztelken
Valahol Diósdon csinálták.
A szerelőm vitte el de nagyon szarul lett megcsinálva.
Ha tudsz valami megbízhatót az jó lenne.
kivel csináltattad a heggesztést?
tudok segíteni, de az csak szükségmegoldás
vasárnap mehetünk együtt, de csörögj Te, nekem nincsenek számaim, véletlenül kitöröltem mindent

1. drága
2. nem találtam
3. már az is eltört

köszi
Sem véletlenül, sem direkt nincs.

1. Suzuki
2. Bontó
3. Hegesztés
Üdv Gino
Nincs véletlenül egy ép jobb oldali lábtartó konzolod.
Az enyémet sikeresen eltörtem.
Vagy ötlet honnan szerezem be?
11-12 templomban vagyok de utána engem is érdekel. Henti csörges meg ha indultok, délután kinézek.
Rohadt piszok vagy.....
Nem elég, hogy az amúgy is jó GSR-t upgrade-elted, még le is írod, hadd egye a fene a többieket.....
Én egy gyárival is boldog lennék wazze....
Mennyünk
Csörögjé, azt lepofizzuk
És jut eszembe: Eladó GSR haccá féknyereg,betétekkel,meg egy komplett telószár,tengely,alsó-felső kifli,kormánybefogó és kormánybefogó adapter ( 22mm.- ről 28 mm.-re).
Kápise??? Az valami kitakartszámos ,lepisált rendszám,vagy mijjaz e?
Szerintem valamikor 10 és 11 között érek majd ki. Szombaton leszedem a polcokról a GSR-R darabjait,összerakom, reggel beteszem a nagy cégesbe és indulok is! ( mert kivételesen kivonattam a gépet a forgalomból,mivel atomjaira lett szedve,18.-ától mehetek vele megint a forgalomban) Az jó lenne ha taliznánk! Persze ha esős nagyon,akkor nem ok. Főleg,hogy ki szeretném próbálni a Flat Track pályát is :)
Vasárnap?
Mikó mész?
Lehet h rácsapok
Boldog nyuszit! Na mi a pálya? Kakucsring 3.- án? :)
Látom, nem értetted!
Fent van egy kép, kitakart számsorral.
Azt írtad, hogy "ezért" a rendszámért kaptak....stb. Erre írtam, hogy ha "ezért", akkor mert ki volt takarva....
Kápíse?

A rendőr ránézésre döntötte el, hogy jó vagy nem jó a rendszám? Azért ez nem így megy ám....
Nem volt kitakarva! Korábban is jártunk így egyszer, akkor Cegléden vették ki a havert a sorból. Azért 5000 helyszínit kapott.
Mióta mérvadó, hogy a rendőr azt mondja (olvashatatlan)?
Ezért a rendszámért kaptak csekket, akkor at azért volt, mert ki volt takarva a számsor!
Azt fogja mondani, hogy olvashatatlan! Szegeden ezért 50es csekket kapott 2 kolléga!