Gázfröccs visszaváltás előtt, motorféket többet használd lassítàsnál. Írta itt még valaki a fojtószelep szinkront, ami új nekem, mert nem tudtam, hogy elállítódhat. Elvileg Suti fórumtárs azt ígérte utánna jár és beszámol arról, hogy mire jutott...
Sziasztok!Visszatérve egy korábbi témára: nálam is jelentkezett az a probléma h leáll a motor egyszerűen ha 60-100 körüli tempóról gangolok vissza.Ugyanúgy 4-ből 3-ba vagy 3-ból 2-be.Esetleg lett valakinek megoldása azóta erre a problémára?Szép estét
Rohadt piszok vagy.....
Nem elég, hogy az amúgy is jó GSR-t upgrade-elted, még le is írod, hadd egye a fene a többieket.....
Én egy gyárival is boldog lennék wazze....
És jut eszembe: Eladó GSR haccá féknyereg,betétekkel,meg egy komplett telószár,tengely,alsó-felső kifli,kormánybefogó és kormánybefogó adapter ( 22mm.- ről 28 mm.-re).
Szerintem valamikor 10 és 11 között érek majd ki. Szombaton leszedem a polcokról a GSR-R darabjait,összerakom, reggel beteszem a nagy cégesbe és indulok is! ( mert kivételesen kivonattam a gépet a forgalomból,mivel atomjaira lett szedve,18.-ától mehetek vele megint a forgalomban) Az jó lenne ha taliznánk! Persze ha esős nagyon,akkor nem ok. Főleg,hogy ki szeretném próbálni a Flat Track pályát is :)
Látom, nem értetted!
Fent van egy kép, kitakart számsorral.
Azt írtad, hogy "ezért" a rendszámért kaptak....stb. Erre írtam, hogy ha "ezért", akkor mert ki volt takarva....
Kápíse?
A rendőr ránézésre döntötte el, hogy jó vagy nem jó a rendszám? Azért ez nem így megy ám....
Lesz ebből a Kakucsból valami?
Ha nem akkor viszont én gurulnék egy kiadósabbat ebbe a tavaszi húsz fokba
A szerelőm vitte el de nagyon szarul lett megcsinálva.
Ha tudsz valami megbízhatót az jó lenne.
vasárnap mehetünk együtt, de csörögj Te, nekem nincsenek számaim, véletlenül kitöröltem mindent
1. drága
2. nem találtam
3. már az is eltört
köszi
1. Suzuki
2. Bontó
3. Hegesztés
Nincs véletlenül egy ép jobb oldali lábtartó konzolod.
Az enyémet sikeresen eltörtem.
Vagy ötlet honnan szerezem be?
Nem elég, hogy az amúgy is jó GSR-t upgrade-elted, még le is írod, hadd egye a fene a többieket.....
Én egy gyárival is boldog lennék wazze....
Csörögjé, azt lepofizzuk
Mikó mész?
Lehet h rácsapok
Fent van egy kép, kitakart számsorral.
Azt írtad, hogy "ezért" a rendszámért kaptak....stb. Erre írtam, hogy ha "ezért", akkor mert ki volt takarva....
Kápíse?
A rendőr ránézésre döntötte el, hogy jó vagy nem jó a rendszám? Azért ez nem így megy ám....
Ezért a rendszámért kaptak csekket, akkor at azért volt, mert ki volt takarva a számsor!