Te mint valamikori autószerelő, valóban harmat gyenge, hiszen már sofőr vagy úgy 40 éve . Kérdésedre válaszolva... igen hiányzol....!! de nem a műhelyből, mert szakmunkára képtelen vagy , így a fűnyírás is az én dolgom lett...... Én kérek elnézést, ha illetlen voltam...)))
Sziasztok! Nemrég GSR tulajdonossá váltam, és szeretnék egy kis segítséget kérni... Ha tudna valaki küldeni egy magyar nyelvű kezelésit nagyon megköszönném! Emilcímem : adamlaci666@gmail.com Előre is köszi!
Sziasztok! Dobozt kellene beszereznem a nyári túrákig. Mi lehet a megfelelő megoldás? Olyat szeretnék amit konzolostól le tudok dobni a gépről pikk-pakk. Néztem a Giviket, biztosan nagyon jók, de az áruk nem valami baráti. Topcase az végképp nem tetszik, oldaldobozon gondolkodom.
Sziasztok!
Most lettem Gsr600 tulajdonos. Tud e valaki magyar nyelvű Használati kézikönyvet adni, kölcsönözni vagy eladni nekem? Előre is köszi a segítséget!
Vagyok... nem panaszkodom, mert lehetne rosszabb is..... ne jónak sem mondhatom.
Mi ez a vendég státusz?
Én is örülnék ha valaki nekem is tudna kűldeni magyar nyelvü gépkönyvet!
benoke1971@gmail.com
Köszönöm!
Ha kitöltöd az adatlapod, esetleg dobsz egy e-mail címet, szívesen küldök pdf-ben.
Köszi szépen!
Most lettem Gsr600 tulajdonos. Tud e valaki magyar nyelvű Használati kézikönyvet adni, kölcsönözni vagy eladni nekem? Előre is köszi a segítséget!