Egy kérdés,nekem a hátsó irányjelzők nem gyáriak (és majd szeretnék venni a mocihoz) van különbség a bal és jobb jelzők között,formára,felfogatás ,ha közeli képet is tudnátok küldeni megköszönöm.
Hi!Nekem K42-es kappa dobozom van,igaz az űrtartalma miatt 2 db sisak nem fér el benne,de nagyon szeretem,utólag építettem bele a harmadik féklámpát,így már tökéletes!
Ma vásároltam egy 2006-os GSR 600 motort de sajnos nem kaptam hozzá magyar nyelvű leírást és szervízkönyvet ha esetleg valaki ki tudná segíteni nagyon megköszöném, ombodi.szilard@gmail.com
válni mindig nehéz, ha saját döntés vagy ha más valaki, esetleg más körülmény dönt róla akkor is
könnyű mondani, de igaz, ha egy ajtó bezárul ... továbblépni meg muszáj, hisz helyben maradni nem lehet
én meg ebben a hónapban "veszem meg" a motorom
Én "csak" a motoromtól váltam el....illetve elválasztottak tőle....
Tudom, hogy az csak egy tárgy és itt meg emberi kapcsolatokról van szó. Ha az ember hozza (hozhatja) meg a döntéseit, akkor azzal vállalja annak kimenetelét...legyen az akár jó vagy rossz.
Én csak azért említettem meg, mert nekem nem a saját döntésem volt....
Szia bélybi
nem voltam akkora marha h a nevemre vegyek egy vattapusztítót, nem konkrét válás volt ez, mondjuk úgy h tönkre ment benne egy fontos rész.
köszi, jól ill. a körülményekhez képest. Gyerekezem, délután megyek Egomba, ma játsza első felnőtt meccsét a drágaságom ( már 15 és fél éves)
És Te, Ti?
Kéne menni idén egy komolyabbat, évek óta készülök rá, most összeállt hozzá minden
Eltörtem a jobb oldali lábtartó konzolt .
Valaki tud bontott ahonnan be tudok szerezni ilyet.
A vège Givi V47 NNT ebbe belefèr a kèt sisak
Köszi az imfót, rátúrok, ha jó az időpont nekem
télre eladod a piroskát?
Doboz vásárlásba fogtam.
Valakinek véleménye vagy tapasztalata?
Givi 47l gondolkozom.
Kulcsik Tamást (OldKlu) a facebook-on megtalálod.
Május 12. du. 16:00 indulnak Türnitzbe.
Azt nem tudom van-e szabadhely.
könnyű mondani, de igaz, ha egy ajtó bezárul ... továbblépni meg muszáj, hisz helyben maradni nem lehet
én meg ebben a hónapban "veszem meg" a motorom
Tudom, hogy az csak egy tárgy és itt meg emberi kapcsolatokról van szó. Ha az ember hozza (hozhatja) meg a döntéseit, akkor azzal vállalja annak kimenetelét...legyen az akár jó vagy rossz.
Én csak azért említettem meg, mert nekem nem a saját döntésem volt....
Megyünk tovább
nem egyedi eset vagyok a válással, más is tovább lépett én is azt teszem
nem voltam akkora marha h a nevemre vegyek egy vattapusztítót, nem konkrét válás volt ez, mondjuk úgy h tönkre ment benne egy fontos rész.
köszi, jól ill. a körülményekhez képest. Gyerekezem, délután megyek Egomba, ma játsza első felnőtt meccsét a drágaságom ( már 15 és fél éves)
És Te, Ti?
Kéne menni idén egy komolyabbat, évek óta készülök rá, most összeállt hozzá minden