kérdésem lenne. tesztekben olvastam, hogy a gsr-en ha az ember vissza engedi a gázt és újra gázt ad akkor rángat a motor . mennyire lehet észre venni, mennyire zavaró ? a 2006-os tesztben leírták, hogy miért is van ez. a későbbi kiadásúaknál is érezhető ?
előre is köszönöm a válaszokat.
Én túlestem az előző GSR-en a 24000 szervizen, sok szelepnél nem volt megfelelő a hézag, csendesebb és finomabb lett a moci beállítás után. Szinkron és folyadék csere, teleszkóp olaj csere is szükséges ilyenkor, ha jól emlékszem 110E fizettem összesen, mondjuk láncot is cseréltek akkor. A mostani GSR-ben 21000 van most, úgyhogy az is lassan nagy szerviz érett. Mondjuk ennek a lánca jobban karban volt tartva, még nem kell cserélni.
Szezon elején kell a 24000-es szervízt megcsináltatnom a gépen. Írja a szelephézag ellenőrzését is ekkor! Érdemes ennyi km-nél megbontani a gépet? Akinek volt 24000es szervíz a gépén, volt valami eltérés az elfogadott házagokhoz képest? Hibátlanul működik a gép, nincs vele semmi gondom. De ha muszáj, akkor muszáj.
másodlagos folyót szelep motort ir hibára. szét szedtem át melegítettem még sem műk, a tesztelés nél nem mozgatja a pillangó szelepet csak gerreg picit. ötlet tanács
előre is köszönöm a válaszokat.
Szezon elején kell a 24000-es szervízt megcsináltatnom a gépen. Írja a szelephézag ellenőrzését is ekkor! Érdemes ennyi km-nél megbontani a gépet? Akinek volt 24000es szervíz a gépén, volt valami eltérés az elfogadott házagokhoz képest? Hibátlanul működik a gép, nincs vele semmi gondom. De ha muszáj, akkor muszáj.
http://youtu.be/AA4awoRT44M
Nekem van komplett sorom, ha érdekel. Keress privátban!
36 van a láncban, már cserélni kéne.
RK-t néztem remélem jóó lesz
f1 kodot tudja valaki hogyan olvashatom?át kell valamit hidalni de nem tom pontosan mit , nem akarok nagyobb galibát
A motorokat 100-as OMV benzinnel teszem el télire .
Szerintetek érdemes a Gsr-be érdemes a benzinbe Spuri adalékot önteni ?
Tudna nekem valaki küldeni képet alulról lefényképezve,ahol látszik,hogy van felszerelve a Suzuki GSR yoshimura dob?
Előre is köszönöm!
Ment pü! De ide is írhatsz egy árat!
Üdv!