Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A műszeregységemet szerencsére megtudtam javítani de ezen az oldalon több mint sok műszerfal van eladó és olcsón !!!
ebay
Sziasztok!tud valaki gsr 600 alkatreszeket?legfontosabb egy bal oldali tank idom lenne indexszel!ha tud valaki akkor jelezze legyenszives!
Én az enyémen nem veszek észre semmi zavarót! Ha már mentél GSXRrel, na ez szinte ugyan olyan.
kérdésem lenne. tesztekben olvastam, hogy a gsr-en ha az ember vissza engedi a gázt és újra gázt ad akkor rángat a motor . mennyire lehet észre venni, mennyire zavaró ? a 2006-os tesztben leírták, hogy miért is van ez. a későbbi kiadásúaknál is érezhető ?
előre is köszönöm a válaszokat.
Én túlestem az előző GSR-en a 24000 szervizen, sok szelepnél nem volt megfelelő a hézag, csendesebb és finomabb lett a moci beállítás után. Szinkron és folyadék csere, teleszkóp olaj csere is szükséges ilyenkor, ha jól emlékszem 110E fizettem összesen, mondjuk láncot is cseréltek akkor. A mostani GSR-ben 21000 van most, úgyhogy az is lassan nagy szerviz érett. Mondjuk ennek a lánca jobban karban volt tartva, még nem kell cserélni.
Üdv!

Szezon elején kell a 24000-es szervízt megcsináltatnom a gépen. Írja a szelephézag ellenőrzését is ekkor! Érdemes ennyi km-nél megbontani a gépet? Akinek volt 24000es szervíz a gépén, volt valami eltérés az elfogadott házagokhoz képest? Hibátlanul működik a gép, nincs vele semmi gondom. De ha muszáj, akkor muszáj.
Sziasztok! Új motoros dal a fagyos napokra!

http://youtu.be/AA4awoRT44M
Sajnos csere.
Nekem van komplett sorom, ha érdekel. Keress privátban!
másodlagos folyót szelep motort ir hibára. szét szedtem át melegítettem még sem műk, a tesztelés nél nem mozgatja a pillangó szelepet csak gerreg picit. ötlet tanács
Jóóóóóó !

36 van a láncban, már cserélni kéne.
RK-t néztem remélem jóó lesz
.
köszönöm! :)
hali!
f1 kodot tudja valaki hogyan olvashatom?át kell valamit hidalni de nem tom pontosan mit , nem akarok nagyobb galibát
Szoktam használni a SPURI-t a fűnyírótól az autóig.

A motorokat 100-as OMV benzinnel teszem el télire .
Nem, nem kell abba semmi.
Sziasztok.
Szerintetek érdemes a Gsr-be érdemes a benzinbe Spuri adalékot önteni ?
Látom minden rendben ...

Sziasztok!
Tudna nekem valaki küldeni képet alulról lefényképezve,ahol látszik,hogy van felszerelve a Suzuki GSR yoshimura dob?
Előre is köszönöm!
Szia!
Ment pü! De ide is írhatsz egy árat!
Üdv!