már nincs nyugati. vagyis nem ott van a nyugatinál . amúgy nem nagyon járunk ki.
de azért majd jó lenne összefutni Veled valamikor. a múltkor el is határoztam h benézek hozzád azt hittem óbudán melózol az jó lett volna ...
Ne a negatív oldaláról közelítsd meg a dolgot! Motivációs görbéd csúcsosítását lásd benne. Dobja a zsét a bank, és máris közel kerültél egy GSR hez. Ezt most nem viccből írom faszi! Azt a kurva fagyisládát is kinyitom Neked legközelebb Miért nem említetted nyomatékosabban?
Na jó MotoGp s hétvégét mindenkinek!
Szép estét! Dinoka , ízlett a Kv? Miattad cseréltettem le a gépet, hogy cukormentes is legyen bazz Hoji, szombat este Nyugatiztok? Lehet kigurulok egy pofavizitre
ne viccelj már ! hogyne lenne, most vannak csak a jóidők nem kell idézni motorozás közben a klasszikus filmből, hogy
"Wir haben Pflichtmitten und der Heimblatt" azaz "savanyúkáposzta van a bőrgatyámban"
Akkor parkolj rá a GSR-rel, és 1mp alatt végigmész az útvonalon lesz még idén olyan jó idő, hogy élőben is meg lehessen tekinteni ? Vagy marad a jövő tavasz ?
nem tudom "ennyire", pont ezért kérdeztem.
A CKP-t még nem, de ez lesz a következő, köszönöm az ötletet.
...Korábban ugyan nem vettem észre, de elképzelhető, hogy ez a jelenség okozta, hogy a motorozás után pár nap múlva (~1hét) szintén nem indult a gép."
Sajnos utólag már nem tudom, de lehet, hogy mindig is az immo okozta a hibát.
A CKP mellett sajnos ezt sem szabad elfelejtenem, tovább kell vizsgálni.
"De mondtam, ha villog a kulcs, akkor nem történik meg a kulcs azonosítása. Ez több okból is lehet.... "
Milyen okok állhatnak a háttérben?
Én háztartási boltban kapható "szappanos párna" nevezetű finom fémgyapottal szoktam. Mindent ledörzsöl, gumit, kátrányt, aszfaltot, de nem karcol, hanem szinte políroz. És pár száz forint csak.
- Erre mondom én, hogy igazából "semmi bajom".
Ami van van...nem jó, de lehetne rosszabb is. Ezért "nincs" semmi bajom!