Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A videóhoz:
- Erre mondom én, hogy igazából "semmi bajom".
Ami van van...nem jó, de lehetne rosszabb is. Ezért "nincs" semmi bajom!
Minek áltassam magam....csak hazudnék folyamatosan magamnak!
Verjem át saját magam,? Maargiiiit.....nóóóóórrrmáááliiiis?!?!?!?

Tudom, hogy "hány óra van" és nem hozzáállás kérdése ez.
Holnap valaki valamerre?
ennél kicsit pozitívabban nézni a dolgokat kérem szépen !
http://youtu.be/T7yLaVA8XSc
ha kinyitod azt a ládát, még lehet hogy mégis elnézek arra
már nincs nyugati. vagyis nem ott van a nyugatinál . amúgy nem nagyon járunk ki.
de azért majd jó lenne összefutni Veled valamikor. a múltkor el is határoztam h benézek hozzád azt hittem óbudán melózol az jó lett volna ...
Sajnos nincs meg
Na bakker, megvan a továbblépés iránya?
Bank...zsé.....
Ha ismétlem Ha..... (ha ha)....abból még egy guruló sámli sem lenne, de az nem is kell........nem az én világom

Én már a földön járok/bicegek....
Ne a negatív oldaláról közelítsd meg a dolgot! Motivációs görbéd csúcsosítását lásd benne. Dobja a zsét a bank, és máris közel kerültél egy GSR hez. Ezt most nem viccből írom faszi! Azt a kurva fagyisládát is kinyitom Neked legközelebb Miért nem említetted nyomatékosabban?
Na jó MotoGp s hétvégét mindenkinek!
Elsőre nem volt rossz....de van még mit javítani!
Már csak a fagyis hűtőt kell tudni kinyitnod...

Nem megyek oda többet, mert nagyon szarul éreztem magam a végére....

Szép estét! Dinoka , ízlett a Kv? Miattad cseréltettem le a gépet, hogy cukormentes is legyen bazz Hoji, szombat este Nyugatiztok? Lehet kigurulok egy pofavizitre
Köszi.
Szia,
Megtudod nekem mondani mi volt ez a csodaszer? Nekem is meg kellene csinálnom, mert nagyon el van koszolódva a leömlőm :(
Köszi
Top Secret
Ne kapkodjátok el !

Ebben az évben az Évnyitó az Évzáró után lesz megtartva . ....................................................vagy nem !
ne viccelj már ! hogyne lenne, most vannak csak a jóidők nem kell idézni motorozás közben a klasszikus filmből, hogy
"Wir haben Pflichtmitten und der Heimblatt" azaz "savanyúkáposzta van a bőrgatyámban"
Akkor parkolj rá a GSR-rel, és 1mp alatt végigmész az útvonalon lesz még idén olyan jó idő, hogy élőben is meg lehessen tekinteni ? Vagy marad a jövő tavasz ?
térkép van itthon is. minek menjek
nem tudom "ennyire", pont ezért kérdeztem.
A CKP-t még nem, de ez lesz a következő, köszönöm az ötletet.
...Korábban ugyan nem vettem észre, de elképzelhető, hogy ez a jelenség okozta, hogy a motorozás után pár nap múlva (~1hét) szintén nem indult a gép."
Sajnos utólag már nem tudom, de lehet, hogy mindig is az immo okozta a hibát.
A CKP mellett sajnos ezt sem szabad elfelejtenem, tovább kell vizsgálni.
"De mondtam, ha villog a kulcs, akkor nem történik meg a kulcs azonosítása. Ez több okból is lehet.... "
Milyen okok állhatnak a háttérben?

Köszi előre is a segítséget!
Rajta van még a térképen... Menjünk nézzük meg!
K6, 70e km és én sem tudom, hogy hol van
mi újság cered-del
helló!
én pesten a Darázs Garázsban vettem 1000huf-ért egy kisüveges "csodaszert".. kb 10 perc simogatás után ilyen lett az eredmény..:)
Én háztartási boltban kapható "szappanos párna" nevezetű finom fémgyapottal szoktam. Mindent ledörzsöl, gumit, kátrányt, aszfaltot, de nem karcol, hanem szinte políroz. És pár száz forint csak.