hany kmen kent kell gumi es olajcsere? gumi mennyibe kerul? lanc csere? itt lattam egy hirdetest par posttal lejjebb, nem sok a 37k km? mennyire tunik jo vetelnek a forumtarsatok mocija? elsosorban varosi rohangaszasokra hasznalnam nyaron, az eszetlen szaguldozasbol mar kinottem. benzin 25ft/km re jon ki az belefer, mekkora tankja van?
mennyiből lehet fenntartani az attól függ mennyit mész és hogyan de semmiképp sem olcsó hobbi. 5-6L de ha mész, akkor csak tankolsz és tankolsz ... és minden pénzed a kutakon hagyod a gumi drága, alkatrész annyira nem "fogy", olajcsere elmegy, 2 évente vizsgáztatás stb. ha nincsenek havonta felesleges tízezreid felejtős ... szerintem. annál rosszabb nincs mint h van egy jó mocid és nincs miből menni vele
megfordult a fejemben hogy motoroznék, és ezt néztem ki elsö mocinak.
feltudnátok világositani h kb mennyibe kerül fenntartani egy ilyet? Elsösorban alkatrészekre, gumikra gondolok, mennyi egy szervizperiodus? Ugy olvastam hogy 6-7 L-böl el lehet mászkálni vele.
Mi kisbusszal szoktunk menni és kijelölt sofőrt választunk már indulás előtt.Tiz sörcsapot pikolóval (bátrabbak pohárral) kóstolják végig,meggyestől a barna extra erős sörig minden van ötödik kör környékén már énekelni szoktunk
Jó motorozást kivánok Tibor.
Láthattalak ma 16:15-kor kikanyarodni a Sztaravodai útról a 11-esre Bp felé?
megfordult a fejemben hogy motoroznék, és ezt néztem ki elsö mocinak.
feltudnátok világositani h kb mennyibe kerül fenntartani egy ilyet? Elsösorban alkatrészekre, gumikra gondolok, mennyi egy szervizperiodus? Ugy olvastam hogy 6-7 L-böl el lehet mászkálni vele.
Jó motorozást kivánok Tibor.
Most csak nézhetem , vagy hozok üvegeset mint Mariazellből .
érdemes meglátogatni
Holnap 9-kor indulunk Párkány-ba.
Sürgősen eladó a motorom. Ha valakit érdekel, akkor keressen a megadott telefonszámon. Köszönöm.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsr_600_
surgos-8331185