Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van úgy, hogy 20-30 kilométert, de mehet akár többet és kevesebbet is.
miert mennyit?
Olyanokat kérdezel amire a google azonnal megmondja a választ! Szervizkönyv, manual minden fent van. Még azt kérdezd meg, hogy mennyit megy...
szerinted hogy talaltam meg ezt a forumot? gps-vel?
Olvass el egy tesztet, minden benne van! Google jó barát......

Láthattalak ma 16:15-kor kikanyarodni a Sztaravodai útról a 11-esre Bp felé?
hany kmen kent kell gumi es olajcsere? gumi mennyibe kerul? lanc csere? itt lattam egy hirdetest par posttal lejjebb, nem sok a 37k km? mennyire tunik jo vetelnek a forumtarsatok mocija? elsosorban varosi rohangaszasokra hasznalnam nyaron, az eszetlen szaguldozasbol mar kinottem. benzin 25ft/km re jon ki az belefer, mekkora tankja van?
Az cikibb ha se penz se menő motor.
mennyiből lehet fenntartani az attól függ mennyit mész és hogyan de semmiképp sem olcsó hobbi. 5-6L de ha mész, akkor csak tankolsz és tankolsz ... és minden pénzed a kutakon hagyod a gumi drága, alkatrész annyira nem "fogy", olajcsere elmegy, 2 évente vizsgáztatás stb. ha nincsenek havonta felesleges tízezreid felejtős ... szerintem. annál rosszabb nincs mint h van egy jó mocid és nincs miből menni vele
heloo!

megfordult a fejemben hogy motoroznék, és ezt néztem ki elsö mocinak.
feltudnátok világositani h kb mennyibe kerül fenntartani egy ilyet? Elsösorban alkatrészekre, gumikra gondolok, mennyi egy szervizperiodus? Ugy olvastam hogy 6-7 L-böl el lehet mászkálni vele.
Helló. Valaki tud alkatrészeket gsf 650 2006 eleje kellene.
Helló. Valaki tud alkatrészeket gsf 650 2006 eleje kellene.
Mi kisbusszal szoktunk menni és kijelölt sofőrt választunk már indulás előtt.Tiz sörcsapot pikolóval (bátrabbak pohárral) kóstolják végig,meggyestől a barna extra erős sörig minden van ötödik kör környékén már énekelni szoktunk
Jó motorozást kivánok Tibor.
Azt szeretem a csapoltat !

Most csak nézhetem , vagy hozok üvegeset mint Mariazellből .
a térkép nem egyértelmü,vagy csak nekem nem az Zöld épület a szóban forgó intézmény.
Jó Estét !

Holnap 9-kor indulunk Párkány-ba.
Sziasztok!

Sürgősen eladó a motorom. Ha valakit érdekel, akkor keressen a megadott telefonszámon. Köszönöm.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsr_600_
surgos-8331185
évadnyitó gurulás előtt az évadzáró vacsorán be szoktál ba...ni
Már lecsaptak rá!
Szia, megvan még a rendszer, vagy már lecsaptak rá?
Ja , így nyugdíj előtt ! . .
Bármikor mehet !