Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt az összeget azért gondold át.......
Sziasztok. K6-os, Gsr, 3.tulaj, érvényes magyar okm.. Lábtartó, oldal dekni, kormány, és csúszás nyomok..
450000ért vihető!
Nono. Ha a biztosító megállapított egy roncsértéket, akkor jelzed neki, hogy nem tartasz igényt a roncsra, és a biztosító küldi a kereskedőt, aki átveszi. Nincs börze, meg egyéb baromságok. Ha nem annyi mégsem a roncsérték, akkor a biztosító térítse azt is.
Igen és mennyi ezt elfeledtem :)
Lehet nem szép ,de lehet egy bukócsővel ez nem lett volna nem? Van olyan hiba is ami a képen nem látható mert ez csak lábtartó cserés.
Régebben volt 1 motorostársunk itt , Syrus6-Zováth János -és neki is letört a lábtartó . Mintha Kykee embere Papkeszin visszahegesztette.Még lehet a mai napig is használja !

Javítható
Mennyiért?
Basszus, nincs is sok baja "csak" a lábtartók törtek le, kár hogy nem javítható
Nem érdekel valakit?
...vagyis ne kapkodd el !
Az idő sokszor ARANYAT ér
Jobban szeretnék mielőbb túllenni rajta..
...meg nem 3hengeres , vagy boxer mert azok a leg.........
... úúúúgy van !
A legjobb választás ha megkapod a pénzt és viszed a roncsot,ha van egy kis helyed apránként el fog menni a motyó belőle.Csak sok idő.
Sziasztok! Az a helyzet, hogy nem viszi el a biztosító roncs értéken, hanem börzén lehet rá licitálni..
Megvolt a licit, kb. fele mint a megállapított érték..
Szerintetek inkább adjak fel hírdetést? Hátha?
HLegalább ha van pofáraesés az index csere nem mindig kell.
nekem nem csak szemet szúr, nekem legalábbis nem tetszik ez a megoldás, bár ez nem GSR, úgyhogy tök mind1, de nekem jobban tetszik, amikor szépen igényesen bele van rajzolva az idomba az index, nem csak feldobva oda a fejidomra, mint két csáp....de hát kinek mi, egyébként tényleg tetszik, szebb, mint a 750-es, bár nekem még mindig a sajátom a legszebb
Báze má ezen kiakadni mikó van aluváz meg csicsás lengőkar és radiális fék?
Mag baxomerős blokk.................semmiseelég?
pofás kis dög ...kár, hogy az indexet megint elkúrták...
Sziasztok.
A GSR-be első fékbetétet honnan és milyet érdemes venni?
Előre is köszi a segítséget.
Helyesbítették a cikket
GSR helyett GSX-S1000
...még több kép

link