Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóó Reggelt !
...ja , Én még nem találkoztam ilyen hibával
...is
Tibor Ön érti a lényeget
Sziasztok.
Kis segítséget szeretnék kérni.A GSR kb 75-90 km/h óra között rázza a kezemben a kormányt.Mitől lehet ez?Ha lassan megyek nem csinálja,ha gyorsan megyek nem csinálja.Valaki találkozott már ilyennel?Előre is köszi a segítséget.
Ja , 2692 Km
Dehogy öregszel , csak a kényelem az kényelem és még praktikus is
Öregszem körültekintőbb lettem,és fiatalodom Majd ha próbáltál buszt utána írd le hogy a kombi is jó Már annak idején is 2011 bp livornó 1 seggel határozottan tiltakoztam mert baromság és az nem utazás.Ha egyedül lennék és S1000RR lenne akkor nekimennék a pályának de egy 20 éves bömbi nem erre való.
Vagycsak öregszel.
Jó a kombi is............nem fontos a busz...............befér egy matrac.
Busz futó a legjobb párosítás rájöttem.Fogyasztás ugyanaz,pakolható az autó,szállás szinte ingyen van "kemping 14-20 euró/nap."4 napba lokner,dolomitok,bledi tó,nokalm is belefér...sőt egy pici őrség is
Groznij? Csecsenföldről? Az 2000+ km, nem?
Nekem a rekord a GSR-rel volt, Livornó-Budapest, 1050-1100 km körül. Na azóta tényleg papírkutya vagyok, mert sok értelme nincs ezeknek az autópályás rohanásoknak.
Papírkutya.... Én 3 éve Groznijból jöttem vissza egy seggel, 980 km, akkor még a BK-val. Iszonyatosan fájt a seggem
Balatonlellen van egy par.
De,igazi, bele tudunk ülni hogy neked mennyi bajod van Zoltán inkább egy jó kempinget írjál nekem
Nana......szal nem igazi lakoauto hanem campervan.
Látom izgat a dolog.Csak hogy tiszta legyen.Ez egy T4 Multivan 2.5 tdi 1.8 Tonna+ ez az 2.5T horoggal.A BMW és a futó 4 mázsa cakk pakk amit úgy repít hogy szinte észre sem veszem a plusz retikült.Sok jelentkezőt hagytam már el a pirosnál induláskor amikor a tök tuggya milyen nevű vízforralóval provokált.A következő lámpánál már nem állt mellém,lemaradt másfél métert
2,0 Passatban is van már 380 nm...

bocs, hogy belevau
Van rá jó sok tonna nem?És mindig a lakóautót utálom ilyenkor nyaraláskor a legjobban.
300NM gyenge na ne viccelj Zoli
Lakóbusz önmagában olyan lomha mint egy vemhes lajhár ha még ráakasztasz egy futót..............
Illetve a ház udvarára àllnék be na qurva tabletizé
Lakóbusz,futó motorral majd kemping.oda vissza urasan nézelődős,fotózós,kempingben motor le és mehet a lapozás.lokner közelében tud valaki bejárt kempi get 20 juró alatt? Vagy házat ahova beállhatnék az autóval,a házra nincs szükségem mert buszban alszunk.
Modena körül az eső az szemét volt...............meg a nemnormálisok a horvát pályán az utsó kanyaros részt 180-al tették meg.

Addigra ez a sebesség gyilkos volt a nyakcsigolyáimnak.

Amúgy inkább mennék többet pálya nélkül.

Odafelé fasza volt 200 Km sötét szerpentin füst plexivel.
Én este 9-re anno egy seggel, de mennyire gyűlöltem...