Sziasztok.
Kis segítséget szeretnék kérni.A GSR kb 75-90 km/h óra között rázza a kezemben a kormányt.Mitől lehet ez?Ha lassan megyek nem csinálja,ha gyorsan megyek nem csinálja.Valaki találkozott már ilyennel?Előre is köszi a segítséget.
Öregszem körültekintőbb lettem,és fiatalodom Majd ha próbáltál buszt utána írd le hogy a kombi is jó Már annak idején is 2011 bp livornó 1 seggel határozottan tiltakoztam mert baromság és az nem utazás.Ha egyedül lennék és S1000RR lenne akkor nekimennék a pályának de egy 20 éves bömbi nem erre való.
Busz futó a legjobb párosítás rájöttem.Fogyasztás ugyanaz,pakolható az autó,szállás szinte ingyen van "kemping 14-20 euró/nap."4 napba lokner,dolomitok,bledi tó,nokalm is belefér...sőt egy pici őrség is
Groznij? Csecsenföldről? Az 2000+ km, nem?
Nekem a rekord a GSR-rel volt, Livornó-Budapest, 1050-1100 km körül. Na azóta tényleg papírkutya vagyok, mert sok értelme nincs ezeknek az autópályás rohanásoknak.
Látom izgat a dolog.Csak hogy tiszta legyen.Ez egy T4 Multivan 2.5 tdi 1.8 Tonna+ ez az 2.5T horoggal.A BMW és a futó 4 mázsa cakk pakk amit úgy repít hogy szinte észre sem veszem a plusz retikült.Sok jelentkezőt hagytam már el a pirosnál induláskor amikor a tök tuggya milyen nevű vízforralóval provokált.A következő lámpánál már nem állt mellém,lemaradt másfél métert
Lakóbusz,futó motorral majd kemping.oda vissza urasan nézelődős,fotózós,kempingben motor le és mehet a lapozás.lokner közelében tud valaki bejárt kempi get 20 juró alatt? Vagy házat ahova beállhatnék az autóval,a házra nincs szükségem mert buszban alszunk.
Kis segítséget szeretnék kérni.A GSR kb 75-90 km/h óra között rázza a kezemben a kormányt.Mitől lehet ez?Ha lassan megyek nem csinálja,ha gyorsan megyek nem csinálja.Valaki találkozott már ilyennel?Előre is köszi a segítséget.
Jó a kombi is............nem fontos a busz...............befér egy matrac.
Nekem a rekord a GSR-rel volt, Livornó-Budapest, 1050-1100 km körül. Na azóta tényleg papírkutya vagyok, mert sok értelme nincs ezeknek az autópályás rohanásoknak.
bocs, hogy belevau
Addigra ez a sebesség gyilkos volt a nyakcsigolyáimnak.
Amúgy inkább mennék többet pálya nélkül.
Odafelé fasza volt 200 Km sötét szerpentin füst plexivel.