csak annyit mondtam: 1 ha tehetem nem válok meg tőle 2 ha tehetném lenne mellé egy másik, ami azóta az álmom h kitaláltam az utasülésről előrébb csusszanok ... az első egyelőre megvan a másodikra esélyem sincs, de álomnak jó az
ne haragudj, ha bántó voltam
Sziasztok,
Vettem a motoromra egy első sárvédőt, de a felfogató csavarok és a sárvédő között lévő gumi alátétek nincsenek meg. Nem tudjátok hol lehetne ilyen kis mütyüröket jó áron beszerezni?
Választ köszi.
Laci
mi rosszat mondtam
sokan eladták a motorjukat és vettek mást helyette akár robit, gondolom leginkább anyagi okok miatt. a Te eseted más, de nem akartalak megbántani tudod hogy ha szólsz, viheted bármikor az enyém
Összesen 1600Km volt, Gsr-nek nem ideális az oda vezető út és a mellékutak, borzasztóan rázott, még a teleszkópon is állítottam, a fenekem szétment eddig nem mentem ennyit földúton, kavicsos úton mint eddig. Szerintem semmit nem javult 5 év alatt Ja és most útfelújítás is van sok szakaszon, tehát minimum 30 helyen találkoztunk lámpás fél sáv lezárásra. Pár év és talán jobb lesz Nem sok sportmotort láttam az 5 nap alatt, csak túra mocikkal járnak oda!
ne haragudj, ha bántó voltam
Vettem a motoromra egy első sárvédőt, de a felfogató csavarok és a sárvédő között lévő gumi alátétek nincsenek meg. Nem tudjátok hol lehetne ilyen kis mütyüröket jó áron beszerezni?
Választ köszi.
Laci
Nekem nem másé kell, hanem a sajátom és úgy ahogy volt!
sokan eladták a motorjukat és vettek mást helyette akár robit, gondolom leginkább anyagi okok miatt. a Te eseted más, de nem akartalak megbántani tudod hogy ha szólsz, viheted bármikor az enyém
ez nem volt szép
Tudtommal már rég nincs meg neki a GSR:
Én fehérítettem ki a GSR-je műszerfalát.
Kanyarogtunk is párszor Lepence fele, még kipróbálta a motorom is.