Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is rájuk gondoltam, csak sz'tem is örök élet lesz mire megjön....
suzukinál biztosan lehet pont oda valót, csak valszínű heteket kell rá várni (én anno 3-4 hetet vártam 2 db 300 Ft-os műanyag csavarra
csak annyit mondtam: 1 ha tehetem nem válok meg tőle 2 ha tehetném lenne mellé egy másik, ami azóta az álmom h kitaláltam az utasülésről előrébb csusszanok ... az első egyelőre megvan a másodikra esélyem sincs, de álomnak jó az
ne haragudj, ha bántó voltam
Sziasztok,
Vettem a motoromra egy első sárvédőt, de a felfogató csavarok és a sárvédő között lévő gumi alátétek nincsenek meg. Nem tudjátok hol lehetne ilyen kis mütyüröket jó áron beszerezni?
Választ köszi.
Laci
Kár érte...
nekem egyse, neked lehet kettő............ ez nem volt szép
Nekem nem másé kell, hanem a sajátom és úgy ahogy volt!
mi rosszat mondtam
sokan eladták a motorjukat és vettek mást helyette akár robit, gondolom leginkább anyagi okok miatt. a Te eseted más, de nem akartalak megbántani tudod hogy ha szólsz, viheted bármikor az enyém

ez nem volt szép
hát sok oka van annak, hogy ki miért adja/cseréli el, ha tehetem én sem fogok ilyet tenni soha. max. melléállítok egy másikat
Én nem cseréltem volna t-max-ra a GSR-t. Sőt semmire........ nálam rohadt volna meg az alu váz, csak mást dobott a gép
ááá sosem szomjas
attól még lehet rá büszke, hogy volt egy olyanja
Mindig rábízzák, hogy fogja.......
nincs. robizik most (t-max)
nekem is rémlett, 2 éve is összefutottunk, akkor Etyeken. valamiért mindig van a kezében egy borospohár (bocsi Tomassa )

Tudtommal már rég nincs meg neki a GSR:
igen a fehér műszerfalra most is büszke volt
eszembe sincs van itt egy a garázsba, de nekem annyi elég belőle
Természetesen emlékszem, hiszen Kovács!
Én fehérítettem ki a GSR-je műszerfalát.
Kanyarogtunk is párszor Lepence fele, még kipróbálta a motorom is.
Nekem rémlik nagyon
Ausztria,szlovenia,horvatorszag es felereszben olaszorszag.
Ahogy ígértem, a Transzfogarasi videó, igazából nekem Transzfogaras jobban tetszett! http://youtu.be/UN280-TrW6M
Összesen 1600Km volt, Gsr-nek nem ideális az oda vezető út és a mellékutak, borzasztóan rázott, még a teleszkópon is állítottam, a fenekem szétment eddig nem mentem ennyit földúton, kavicsos úton mint eddig. Szerintem semmit nem javult 5 év alatt Ja és most útfelújítás is van sok szakaszon, tehát minimum 30 helyen találkoztunk lámpás fél sáv lezárásra. Pár év és talán jobb lesz Nem sok sportmotort láttam az 5 nap alatt, csak túra mocikkal járnak oda!
Nehogyaszond harlira akarsz valtani.