Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most rossi vagy biaggi?
Ménem má marqez?
télen? azt még akár el is tudom képzelni.
de ha itt mindenki biaggi, akkor nem szóltam
Van aki a macadam-ot is elnyüstölte 30e alatt.
Lehet hogy neked pont azért volt megfelelö mert sportmotoron volt és gondolom nem úgy használtad mint én.
Nálam mint kezdönél nem bir felmelegedni csiga tempónál.
Azért hatezret letekertem a "fos" bt14-en. Sportmotoron.
Bár nyilván "fos" a fórumos rossiknak.
Michelin PR2-3-4 sorozat.
Amit megkapsz a rászánt pénzből.
És ha jót szeretnél csak hátra.
Előre Power-Pover 2ct stb.
Heló.
Városban meg vidéken mászkálok vele eggyenlöre rövidebb távon, idövel majd szeretnék túrázni. Pályázás nem játszik.
A bt14 tenyleg kaki. Mire hasznalod a motort? Ha tudjuk ugy konnyebb ajanlani.
Mit javasolnátok helyettük ami lehetöleg nem fos.
A Bt14 fos(ez a gyári) a Z6 meg kétfos!
Nem.....................a 14-es azé csúszkál mer szar.

A Z6-is az.
Heló.

Szeretném a tanácsotokat kérni gumi vásárlásban.
2hete vettem a motort újnak kinézö gumikkal beleraktam már 700km-t és sikerült 2* megcsúsznom úgy hogy közben csak 1 kicsit volt döntve 60km/h-nál. A minta még elég mély rajtuk viszont 2007-es kiadás és arra gondoltam hogy el vannak öregedve ezért csúszkálnak. Elöl Bridgestone bt-014 hátul Metz M-1 van. Metz Z6-ra cserélném. Van valakinek tapasztalata ezekkel a gumikkal?
Üdv Robi
Nem kötelező ide írni, ahogyan olvasni sem minket. Ha írsz, megvan a veszélye, hogy reagálnak is rá. Az, hogy tesztmotorban volt egy hónapig-ismerve, mit kap egy tesztmotor- nem jelenti azt, hogy az alkatrész hibátlan lenne. Sőtt.

Viszont ha itt rontod a levegőt alkalmazkodj a társalgáshoz, és ezt a stílust hanyagold. Akik itt beszélgetnek ismerik egymást, és megvan a kellő tisztelet, ami elvárás.

Levi jól van? (Ha voltál Náluk...)

Az utolsó képen rám vártatok, aztán mentünk az évadzáró túrára!
Abból is visszakérhetsz 6000-et utalva vagy benzinkártyán.
PR3 lett a befutó orr hosszal , remélem elmegy elöl 25-öt
nekem dunlop sportmax sportsmart van fent és jóóó
Meglátogattam Ivecóslacát ma reggel !
én meg R10-et rakattam fel!
én csajosat tettem fel: Pirelli Angel és be is jött
PR3ban gondolkodtam de a 4es csak5 ezerrel lett drágább most meg meghosszabbították az akciót így 6000 píz visszajön
Holnap megyek reggel korán PR2 elsőért , Conti Sport Attact lesz lecserélve .Mondjuk 20ezret az is kibírt Nálam.
olcsó és nem ráz