Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Z6 le pilot road4 fel kíváncsi leszek a változás mértékére.
Még az álmomat is őrzi!
Most ez kis vuk és a vahúúúúúr?
Szép Napot!
.......................................................................
legalább történik vmi
Szerintem vegyél vissza, mert "kisodrócc"!
!

Tetszik ahogyan -alaptalanul véleményt és jellemzést készítesz rólam úgy, hogy nem is ismersz!
Ez téged minősít, már ne is haragudj.
Idősebb vagy? Azt írsz, amit akarsz.....
Te itt csak egy nick név vagy, amiből van több ezer.
Én vállalom magam. Látható, hogy ki vagyok.
Ha a 74 a születési éved, akkor valóban idősebb vagy. Egy évvel..........az viszont érdekes lenne a fiacskámhoz!
Feltételezem, hogy 1 évesen még nem voltál apa.

Érzékeny a kicsi lelked, hogy objektívan leírtam amit látok?
Nem szenvedsz te üldözési mániában? De.
Az ilyen emberekre, mint te, akit zavar egy alkatrészről elmondott vélemény..... mert az a sajátja..........hát olyan mi sem vagyunk kíváncsiak. Viszlát!

Ha elfogadsz egy jó tanácsot egy 1 évvel fiatalabbtól, akkor nem jellemzel pár sor után és legfőképp tapasztalatok és ismeretség nélkül senkit lehordóan, mert súlyos tévedésekbe eshetsz!

Ahogyan én reagálok, az a te írásodra a visszhang.
A Suzuki Hollosnál volt egy bemutató motoron 1 hónapig,ezt onnan tudom,hogy én raktam be és szereltem ki. Gondolom te ott voltál akkor?
Látod,ezért nem látogatom ezeket a fórumokat sűrűn,mert mindíg akad egy ilyen magadfajta kötekedő,okoskodó,nagytudású,észt osztó
ember, aki arra használja ezt a helyet, hogy mindenben okos legyen. Sajnálom,hogy élvezetedet leled abba,amit teszel, (mégha igazad is lenne) akkor is. A megszólításom feléd, egy motoros kollegához irányult,csupán kedvességböl,bár mivel idössebb vagyok nálad a "fiacskám" megszólítás utólag jobb lett volna. Oszd itt az észt nyugodtan,erre biztosan van itt vevő,de az biztos én most jöttem ide fel utoljára,mert erre én nem vagyok kiváncsi.
Tegnap elvitték a cuccot. Egy srác vette meg tőlem egy pályamotorra került felrakásra, és ma reggel kaptam egy levelet tőle,hogy szuper a cucc.

Ugye?
Mennyi vidámság, móka és kacagás van itt.
Nem vagyok a testvéred, nem fikázom.
Leírtam azt, amit látok! Ez miért baj neked?
Nekem nem baj, hogy felraktad.....ilyen nem írtam!

Csupán arra reagáltam, hogy 95%-osnak mondod a betétet, ami barázdásra van kopva. Ez ugye nem annyira baj, ha arra a tárcsára kerül ahol bekopott.
Egy másik tárcsán nem fog teljes felületen érintkezni.

Ennyi. Remélem nem probléma, hogy leírtam a műszaki jellemzőit a bemutató motoron volt fékbetétnek.
Igen, ez egy fórum....... tökéletes megállapítás!
Kedves Motoros Testvérem,
Miért fáj az neked,hogy ezt ide felraktam?
Miért jó,hogy fikázol egy olyan dolgot,amit nem is láttál személyesen?
Én is GSR-el nyomom,és hidd el,valakit ez a cucc még sokáig "fékezne".
Bár igaz,ez egy fórum.....
Üdv, Attila (Újpest)
Valóban.
A képen a jobb alsó, elsők eléggé csíkosak és barázdásak.
Nem kellene 5% alatt ilyennek lennie, sőt sehogy nem kellene.
Igaz,de nem is írtam,hogy új.....
95 százalékos.
Attila
Kész a kapaszkodóm :D Szuper lett!
Mentek is, fékeztek is azzal a motorral.........nem csak bemutatták.
Üdv mindenkinek,
2008 óta szunnyad a fiókomban egy GSR 600-ra való Tokico szinteres fékbetét garnitúra.
( első tárcsákra 2x2 db.,hátsó 2db.)
Bemutató motoron volt,szinte új.
Csak együtt adom 10 pénzért.
Valakit érdekel írjon: ujpestlila@gmail.com
köszi carlos11! városban ingázok vele leginkább, illetve ritkábban 150-200km-es köröket gurulok.. mikor megvettem még diák voltam..ne kelljen folytatnom, hogy minek hiányában szenvedtem.. most meg melózok.. másban szenvedek hiányt.. de jól érezzük magunkat így is..
Gratula. Mondjuk elég kevés az a 10ezer. Nekem április óta van meg, lassan túl vagyok a 3 ezren. És még hol van a szezon vége.....
Köszönöm Tybee!
. ÚGY LEGYEN ! .
2 évvel ezelőtt a mai napon lett az enyém ez a drága GSR! az eddig megtett közel 10 ezer km-t köszönöm neki! mindig mosolyt tud csalni az arcomra! remélem még sok-sok km-t tudunk együtt lecsavarni, természetesen balesetmentesen..
Ez nekem még soha nem sikerült .Mármint addig forgatni 1-esben simán átmennék kis repülőbe :)