Lassan, gyengén csinálod.
Legyél határozottabb és többet mozdíts a váltón. E között a két fokozat között van a legnagyobb út.
Nyugodtan forgasd el 13.500 -ig
Sziasztok.
Miért van az hogy amikor kb 9-10.000 vagy a fölötti fordulatszámnál váltok 1-esből 2-be akkor elég sokszor nem akarja be venni a 2-est,hanem kiveszi üresbe.Az összes többi sebességi fokozatnál nincs gond.Most vagy a motorral van a probléma vagy én vagyok béna?
Nem a kis müa dugó alatt kell állítani, hanem a pántnál ahol a kormányhoz van rögzítve. Ott szokott befordulni nagyobb sebességnél....amíg meg nincsen húzva rendesen.
Volt, hogy 7-800-at mentünk egy nap!
De azt kell mondjam, hogy több 10e km után is tud még meglepetést okozni, szóval SOSE gondold azt, hogy teljesen ismered a motorod!
Nagy itt a csend
Utángyártott tükröt applikált már fel a vasra?
Nézegettem gyári helyett, de végülis mindegy mi van rajta,
na meg a gyári behajlik 130 felett
nem tudom meghúzni mert valami extrém vékonyfalú dugókulcs kellene hozzá
Heló.
Köszönöm a leirást sokat segitett az olajcserénél.
Eleinte féltem kicsit hogy nagy lessz a gép de már kezdünk összemelegedni igy 200km után :)
Eddig nekem is úgy tünik hogy jól választottam.
Köszönöm nektek a sok hasznos hozzászólást.
Üdv Robi
Legyél határozottabb és többet mozdíts a váltón. E között a két fokozat között van a legnagyobb út.
Nyugodtan forgasd el 13.500 -ig
Miért van az hogy amikor kb 9-10.000 vagy a fölötti fordulatszámnál váltok 1-esből 2-be akkor elég sokszor nem akarja be venni a 2-est,hanem kiveszi üresbe.Az összes többi sebességi fokozatnál nincs gond.Most vagy a motorral van a probléma vagy én vagyok béna?
Viccelsz?
Volt, hogy 7-800-at mentünk egy nap!
De azt kell mondjam, hogy több 10e km után is tud még meglepetést okozni, szóval SOSE gondold azt, hogy teljesen ismered a motorod!
Utángyártott tükröt applikált már fel a vasra?
Nézegettem gyári helyett, de végülis mindegy mi van rajta,
na meg a gyári behajlik 130 felett
nem tudom meghúzni mert valami extrém vékonyfalú dugókulcs kellene hozzá
Köszönöm a leirást sokat segitett az olajcserénél.
Eleinte féltem kicsit hogy nagy lessz a gép de már kezdünk összemelegedni igy 200km után :)
Eddig nekem is úgy tünik hogy jól választottam.
Köszönöm nektek a sok hasznos hozzászólást.
Üdv Robi
PANNÓNIA P 20 - TALÁLKOZÓ !
Gratula és sok balesetmentes gurulást!