Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...mondták már miért nem mentem papnak
na most, 110-nél 6000 rpm fordulaton zsong a motor, ha le lesz áttételezve, mennyit dobhat ezen?
Grat a Túrához !

Tapasztalatom szerint nagyon fontos az alsó öltözet , ne vágjon-nyomjon sehol és máris élvezetes a hosszú túra is .A zselés ülés a full ...nekem is gyári van.
Egy fiziológus veszett el benned.
Az a fontos ami van -ami lesz !Ami volt az nincs , elmúlt !Itt már a lesz sincs , akkor mi lehet a jövőnk ....................OO , mert nincs idő
Szevasztok. Tegnap 500Km-et sikerült gurulnom szlovákba, nem mondom hogy nem fáj semmim Az ülés az utolsó 100Km-en már olyan volt mintha szögesdróton ültem volna Ami a lényeg 4.44 re jött ki a fogyi, nem száguldozva de tempósan mentünk. Most pár napig nem tudok a motorra ránézni sem, főleg a ma reggeli 2 órás bogár és koszvakargatás után
Az első 4 évben pedig ebben a topikban volt a legtöbb hsz.
zrka 156000 post és 8 és fél év után kihalt e táj
Már csapat szellem se
Pedig valahová indulok, de jó lett volna összefutni valakivel, valakikkel a "csapatból"!
van itt csapat?

...hová gondolsz

már leszokott a csapat a közös gurulásról
Valaki valahová?
...Itt legalább voltak GSR-esek is
Élesben ment , nem csak bemutató produkciót : 402 méteren 420 km/h-ra gyorsult 6 sec alatt! Besz@rás volt
Én meg néztem hogy más hogy gyorsul Kunmadarason...
május egy alkalmával én is gyorsulok egyet..

a sarokig

Á, sokáig harcoltam ellenük, elfáradtam. Csak egy-két modell van, már a LED-nél tart a BMW is:)
oké köszi
H4 Bi-Xenon

A xenon/halogén fényszóró egybe építve gagyi.
Sziasztok.
Ha már a xenon téma szóba jött,a GSR-be milyet érdemes venni?
Köszi.
a K1600GT-n van szintező a xenon-hoz, meg angel eye, LED-es menetfény, meg minden földi jó, csak mondjuk az 8milla...
A gyári xenon-al mit csinálnak? Mintha a BMW-nek lenne olyan modellje.....
Motoron macerás megcsinálni az automata szintezést.
Ja. Csak az osztrákok főbelőnek érte, itthon is vadásznak rá az éber rendőrök, nem éri meg. Egy emelt fényű izzó, kiegészítő lámpákkal, azt annyi.
Pedig jó a xenon motorra, sokat segít!

Még Szlovákból jöttük éjjel haza te mentél előttem xenon-al (és BéKával) Hát oda kellett azokon a sötét és nem túl jó utakon.