Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Próbáld meg a Súgó Motort, vagy az ebay. Akinek GSR-je van nem veszi ki, aki meg rommá törte valszeg eladta már.
38740 számú
Sziasztok!

GSR600 K6-hoz (még mindig) keresek hűtőventilátor relét, tudna valaki segíteni?

Előre is köszi!
Kellemes motoros időt

kormányvégsúly "anyát" hogy tudom kibányászni a kormányból?
Az első számú nekem is ez volt csak itt helyben jelenleg nem volt így lett a VARTA , 3.választás a Banner lett volna.
nekem a idén a 7. évében (nálam csak a 3. évet kezdte) adta meg magát a gyári akksi.. helyébe egy BOSCH került.
A gyári akku a 9. évét elkezdte , de már nem a GSR-be fejezi be.Észrevehetően lassan tekerte a startert. Dicséretére legyen mondva a bő 8 év . . . .

2006 óta nem volt kiszerelve és nem is tudom miért gondoltam azt hogy YUASA van benne ? . . .

MF FB Super FTX9-BS volt benne.
HAHÓÓÓÓÓ !

Megjött az új Battery
végre tegnap kész lett!

a suzuki honlapján cirka 271ezer a listaára..
Nem tudom pontosan mennyi, de azt néztem, hogy most is rendelhető. Biztos megkérik az árát!
tegyük hozzá, hogy egy nem olcsó opció..:D de bitang szép az egyszer tény!
Tudom nem gyári, de árban se:

www.homasita.hu/product/11308
Nekem yoshi van fent, opciokent lehetett rendelni a Suzukinal. Szepen szol.
BOLDOG IMOLA NAPOT !
Hali,
köszi a felajanlast! írd meg mire gondoltál:
nickem+dzsímél, bizniszre fel!

písz
Csao.

Milyen sportdobot illetve sportkipufogót tudnátok ajánlani erre a típusra? köszönöm :)
Én nem száguldozok, a túratársak sem, így csak normál, tempós út volt, 500Km egy nap alatt. Nagyon jók az utak Szlovákban Péntek, Szombat voltunk egy Miskolc-Esztergom túrán keresztül az északi részen, Szlovák oldalon Párkányban szállással. Ejjj de jó két nap volt, 600Km-ből kijött. Viszont ennyi szar utat mint ami nálunk van keresve se lehetne találni :D
hát biztosan van még hova dönteni!
Mondjuk én azért szeretek annyi tartalékot hagyni, hogy a hazaérési faktor biztosítva legyen.
nem mintha tudnék többet... még!
Mi most voltunk. Sajnos nem jött meg a kamera a túráig amit rendeltünk, így felvétel nem készült. Mondjuk a tempo is sokkal gyorsabb volt, mint a felvételen, race feeling :D
Nekem van egy, mivel én is elhagytam az egyiket. Alig tudtam olyat találni, mint ami a gyárival megegyező, de végül sikerült. A suzukinál kérdeztem, ott 16e körül tudtak volna adni. Szóval ha kell akkor dobj egy mail címet és megüzletelhetjük. Sérülésmentes.
Én is hallottam már olyanról aki járt ott és videózott Katt ide
haller!

Egy ismerős ismerősének az ismerőse látott olyat, aki ment már GSRen a Mátrába! ja és csinált videót is!
http://youtu.be/CbxBBrCFSUk
csak a hangulata miatt...