Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem is nagyon motoroztam idén mit zárjak le
Mostanában sok a dolgom és ritkán járok errefelé.
Sziasztok köszönöm a vàlaszotokat, igen nem kaptam meg a fém alkatrészeket utàna néz az eladó... Üdv mindenkinek Csaba
Ez ugyan az mint a Givi, a kappa "olcsósítva" ugyan ezt árulja. Dobozokban is szinte ugyan azok. Talán minőség és teherbírás különbség van köztük. Na befejeztem az oldalon a szemetelést :)
Még annyi hogy nekem már át lett kalapálva mert sportdobhoz nem volt jó az íve a vasnak, gyári dobnál a kipufogó műanyagja alatt megy el. Egyébként laposvasból szerintem legyártható, a vázon vannak a felfogatási pontjai.
Ezeken a képen látszik! Kérd el mert enélkül nem lesz jó!
Nekem is ilyen a doboztatóm. Nem kaptál hozzá 4 vaslemezt? Az ülés alatt kell a vázhoz felfogatni, az csatlakozik a pálcához. E nélkül gyenge lesz!
Az alsó merevítés szerintem fontos .Túrán túlpakolhatod a dobozt a megengedetnél . Legyen masszív , az a tuti .
Köszi a vàlaszt szerintem hiányzik 2 db fém alkatrész, kiprobàltam mindent. De annélkűl semmi....amúgy elég stabil anélkül is gàz lenne ha nem rakom fel.?
Hahóó !

Próbáld meg a kipufogó dob két oldalsó csavarjához passzol talán az a cső.

Nekem GIVI van , oldal csomagtartóval együtt .Kaptam hozzá szerelési útmutatót.

Ja és a GIVI-hez találni PDF-ben is szerelési útmutatót , nézd meg a Tiedhez találsz-e.
belinkelni tudtam csak..
képeket nem tudok küldeni....
Sziasztok egy kis segítség kellene. Vettem a gsrre egy kappa k35 dobozt platnival mindennel együtt, de megakadtam a felszereléssel vagyis félig. Levettem a kapszkodót helyére felraktam a platnit a 3 db csavaral elég masszívan, stabilan áll, de a 2 db tartó csövet amit még kaptam, sehova nem tudom fogatni... a kérdésem az szükséges az rá, igy is elég stabilna tünik... vagy az az oldal doboz tartó konzolhoz kell? Válaszotokat előre is köszönöm mellékelek 2 db képet...Üdv.
El vagy tünve Kis Vuk gyesen vagy?
Szép az estét
Valami eszem iszom oda van szó
Ha van konkrét engem is érdekel.
Talán - esetleg - nem is tudom - vagy még is - de hol és mikor ? Ha belefér az időnkbe akkor Engem is / Oszit megkérdezem /

Elnézést kérem ó nagy Abdul!

Akkor eddig 3-an mutatunk hajlandóságot a dologra.
Meg én!

Igény felmérés volt......... egyedül te reagáltál.
Sajnos IGEN !
A helyzet szar
Szasztok Skacok!
Holnap valaki valamerre ?
Akkor most mi a helyzet